|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
για φωτα δεν εχω αλο χωρο.
ειναι ηδη 4 τ8. σου εχω πει οτι μαλον δεν ειναι τενελους αλλα βαλισνερια νανα. και ειναι το μονο που μου αρεσει και γιαυτο δεν το πειραξα. θα παρεις αμα θες. οσο για τα σαλιγκαρακια οσα θες. το κοκινο φυτο πιστευω θα βοηθυσει στην εμφανησει, θα σπασει η πρασιναδα. για χαλι, ακομα πρεπει να μαθω πολλα ακομα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η eleocharis parvula κανει ωραιο χαλί επίσης. έχω παραγγείλει από αζορες. εφόσον έχετε και διοξείδιο, βάλτε και θαμνάκια pogostemon helferi!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
που θα τα βρουμε βρε εδω στα χανια αυτα? εκουζουλαθηκες???? βαλισνερια γιγα εχω 2-3 φωτο. |
|
||||
|
||||
![]()
Βάζετε ταμπλέτες βυθού; Τί λίπασμα βάζετε; Τεστ ΝΟ3 που είπαμε πήρατε;
![]() Τί φυτά έχετε όλα και όλα μέσα στο ενυδρέιο; (Αν ξέρετε ονόματα) ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τεστ ακομα. απο φυτα εχω Anubias barteri var. nana 3 Bacopa caroliniana 1 Cryptocoryne wendtii ''green'' 1 Egeria densa 1 Hygrophila difformis 1 Hygrophila polysperma Limnophila aquatica λιγο Vallisneria nana |
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να βάλετε περισσότερα. Μου έχετε ζητήσει μοςς. Όμως που θα τη βάλετε;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
στους 2 κορμους.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μαυρη αλγη.. να το ξαναστησω? | μελινακι | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 27-08-09 10:41 |
βοηθεια!!! | JEAN | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 13-10-08 20:16 |
Κατασκευαζοντας ομορφα βραχια-πετρες!!!! | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 23-09-07 14:42 |
Να το ξαναστησω? | vasilis-arta | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 15-06-05 15:05 |