|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σας!!! ετοιμαζοντας το ενυδρειο μου και σκεφτομενος για βραχια και πετρες που να μην εχουν βαρος και να ειναι ομορφες σκεφτηκα το ITONG....
ειναι κατι σαν τσιμεντολιθος ποθ χτιζουν σπιτια.... ειναι πολυ ευκολα επεξεργασιμος... κοβετε με πριονι, τροχιζετε ευκολα και περνει οτι σχημα θελουμε ευκολα... ![]() αυτο που δεν ξερω ειναι αν ειναι μη τοξικοι... ![]() Λογικα δεν ειναι αλλα πρεπει να σιγουρευτουμε και θα μπορουσαμε να φτιαχνουμε ομορφες συνθεσεις και πολυ ελαφριες... ![]() ![]() τι λετε??? ξερει κανεις αν ειναι ενταξει για τα ενυδρεια μας???? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω λές ένα νέο είδος τσιμεντόλιθου, χρώματος μπέζ, ε; Χημικά δε πρέπει να περιέχει, τοξικό δεν ξέρω αν είναι, αλλά μήπως διαλύεται μέσα στο νερό; Έτσι το κόβω εγώ..Σίγουρα κάποιος το χρησιμοποιεί (για την κανονική του χρήση) και θα απαντήσει.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλη σκεψη αλλα νομιζω δεν...για περιμενε εμπειροτερους
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας και παλι!!! μεσα στο νερο σιγουρα δεν διαλυεται...
αν φαντραστεις οτι χτειζουν σπιτια με αυτο.... φαντασου με τα χρονια τι θα γινοταν... αν δεν ειναι τοξικο μπορουμε να φτιαχουμε super κατασκευες... ιδικα για τις κιχλιδες που θελουν πολλες πετρες και σπιλιες... αναμενουμε τους πιο εμπειρους.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το έχω αυτή τη στιγμή εύκαιρο αλλά νομίζω οτι διαλύετε στο νερό! Γι'αυτό και υποχρεωτικά σοφατίζετε αλιώς δεν έχει και αντοχή! Όσο για την τοξικότητά του αν όντως τελικά διαλύετε ναι ειναι γιατί περιέχει κόλα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ξερει κανεις καποιο αλλο υλικο που να μπορουμε να φτιαχουμε βραχια για να ειναι ελαφροτερα???? θα ηταν πιστευω πολυ χρησιμο.... |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θελω να φτιαξω κατι να ειναι σαν αληθινο!!!! σε ευχαριστω παντος.... |
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω μια αλλη απορια-μιας και κανω καποια σχεδιακια-<ισως γελοια>java moss θα επιανε πανω σε διακοσμητικο απο φελιζολ?
|
||||
|
||||
![]()
Η Java moss πιάνει στα πάντα, βέβαια θέλει την υπομονή της!!!
|
||||
|
||||
![]()
θελει κανα μηνακι+ ετσι?
|
||||
|
||||
![]()
Και βάλε θα έλεγα εγώ!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πετρες.......????? | Βασίλης Μαιόπουλος | Malawi | 6 | 24-02-07 01:25 |
αραχνη??????? | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 10-07-06 11:43 |
ΠΕΤΡΕΣ | Lary80 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 02-10-04 20:08 |
ΞΥΝΟΝΤΑΙ Η ΔΙΣΚΟΙ (ΒΡΑΧΙΑ ΦΥΤΑ) | ΜΙΧΑΛΗΣ | Δίσκοι | 14 | 22-02-04 13:12 |