|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κοίτα σίγουρα τα eheim έχουν αποδέιξει την αξία τους αλλά νομίζω ότι πλέον η τεχνογνωσία τους δεν φένεται σε αυτές τις σειρές αλλά στις profesional που θες μισό ασικό μισθό να τα πάρεις. Ο κινέζος από την άλλη προσφέρει πολλά και ζητάει λίγα.Στα μικρότερα ενυδρεία μπορεί και να είσαι καλύτερα με κάτι γνωστό (αν και εγώ στο 100 πάλι κινέζο θα βάλω) αλλα είπαμε δνε βγάζει ο ηλιος ηλιος κάτι πιο μικρό.Εγω αυτή τη στιγμή θέλω να πάρω 3 φίλτρα για τα 2 πρότζεκτ μου.Ας μου κάνει κάποιος ίδια η πιο συμφέρουσα προσφορά και θα την ακολουθήσω.Μην ξεχνλαμε ότι η κουβέντα με τα κινέζικα πλέον πάει καιρο.Οκ δεν έχει τα χρόνια εμπειρίας της eheim (και δικια τους και δικια μας) αλλά και από την άλλη αρκετοι είναι αυτοί που αν τον κόσμο έχουν πάρει πλέον και δεν έχει ακουστεί κάτι κακό για όσο καιρό δουλεύουν.Από την άλλη πρόσφτα ακούσαμε για profesional 3 με υπερβολικό θόρυβο. ¨Οσο για το long term test είπαμε άμα είναι στ ίδι αλέφτ ανα αγοράζω έξι δεν μου λέει κάτι!
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα ηθελα να πω την γνωμη μου για τα κινεζικα προιοντα(οχι αποκλειστικα για τα φιλτρα,αφου δεν εχω δοκιμασει).Ειναι ολα κατωτερης και επικινδυνης καμια φορα ποιοτητας.Τα ρουχα τους;;;;Φτιαγμενα απο απαγορευμενα για την υγεια πολλες φορες υλικα.Τα αυτοκινητα τους;;;Ημαρτον,δεν εχει περασει κανενα αυτοκινητο τους κανενα τεστ ποτε.Και σε ολα κανουν αντιγραφη.Προσωπικα θα προτιμουσα να παρω ενα bmw και ας το πληρωσω και 3 φορες παραπανω και να εχω το κεφαλι μου ησυχο(απο θεμα ασφαλειας),παρα να παρω ενα κινεζικο κουτακι φτηνης αντιγραφης και να θετω καθημερινα την ζωη μου σε κινδυνο...Εδω προχθες κατασχεσαν ποσοτητα κινεζικων τσοπστικς γιατι ηταν φτιαγμενα απο επικινδυνο για την δημοσια υγεια υλικο.....Τι να περιμενεις απο αυτους;
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ συμφωνω και έχω 2 eheim ecco pro 2036 ναι μεν είναι χαμηλότερη η ροη τους, μα μίας και έχω το ενυδρείο στο γραφείο μου , έχω μια σιγουριά οτι δεν θα χαλάσει η θαέχω διαροές... η κσι ένα απο αυτά να χαλάσεί θα έχω το αλλο back up .
Ναι τα πλήρωσα ακριβά αλλα ... ειναι eheim και οχι μια κινεζικη εταιρια που αποφάσισε να φτιάξει φίλτρα για ενυδρεία . ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι λογικό να υποστηρίζεις την επιλογή σου, ειδικά όταν την έχεις χρυσοπληρώσει και μετά βγαίνει κάτι παρόμοιο (ή και το ίδιο
![]() Σας καταλαβαίνω γιατί κι εμένα τα περισσότερα φίλτρα μου είναι eheim και τα κλαίω τα ευρουδάκια μου, αλλά δεν θα βάλουμε παρωπίδες γι' αυτό. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δλδ τι μπορεί να πάει τόσο στραβα σε αυτό το ΄φίλτρο πέρα από το να χαλάσει το αξονάκι του.Δεν είναι δα και το πιο πολύπλοκο πράγμα του κόσμου .Ένα δοχείο υπό πίεση είναι με μία φλάτζα και μια φτεροτή που τραβάει νερό. Έχεις τέσερα πιαστράκια που σφίγκουν την φλάτζα και τέλος.Thats it!!!!!!!!!! έλεγχε τα πιαστράκια άμα δεν τους έχεις εμπιστοσύνη, έλεγχε και την φλάντζα αν πάλι δεν τις έχει εμπιστοσύνη σχετικά συχνά και όταν σου ξεραθεί η φλάτζα στην τιμή που θα έπερνες μια φλάτζα για ένα eheim παρε ένα καινουργιο και κράτα το παλιό για ανταλακτικά !Θα μου πέις θα μου χαλάσει και θα πεθάνουν τα ψάρια σου το 10ήμερο που θα είσαι διακοπές. Γι αυτό έχει 2 και πόσες είναι οι φορές που λείπεις πολλές μέρες από το σπίτι; Αποψη μου πάντα και για να πώ το κλισέ των φόρουμ!!!Πάντα φιλικά ![]() ![]() ![]() Νομίζω τους παραέχουμε κάνει μάγκες τους Γερμανούς σε διάφορα προιόντα (όχι μόνο ενυδρειακά). Πήρα πρόσφατα το trigon και το έπιπλο ήταν άθλιο και έιχε και 260 ευρά.Χίλιες φορές να εβγαζε οι ανουμιας 350 και θα του έλεγα εγώ του γερμανού! ------------------------- Παράθεση:
Εγώ με χίλια μαζί σου.Όπως θα δείς ακριβώς τα ίδια γράφαμε απλά εμένα μου πήρε πιο πολύ ώρα.Οσο για την τεχνογνωσία αναφέρθηκα στα profesional απ ότι είδες!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
If you're doing it, do it right!!!!! Beaver's Crazy Reef My RES Aqua Terrarium Μουλτοβιότοπος R.I.P 350 Λ Malawi Mbuna Biotope R.I.P 350 Λ Malawi Mbuna Biotope Vol2. R.I.P Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Crazy_Beaver : 18-11-10 στις 00:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα σου πω επισης πως το ενα 2213 που εχω,μου το ειχε χαρισει φιλος,το οποιο το ειχε καμποσα χρονια και ο οποιος το ειχε παρει απο τον πατερα του.Μιλαμε για 20 χρονων φιλτρο(εχει καθαρισει ολο τον Δουναβη και ακομα δουλευει.)Οσο για τους κινεζους θα σου πω πως καποτε ειχα αρχισει και εβγαζα εξανθηματα,ετσι ξαφνικα.Μετα απο 5-6 μηνες που εψαχνα να δω τι αλλαξαμε στο σπιτι(απορυπαντικο,φαγητο)βρηκα οτι ηταν 6 ζευγαρια καλτσες τα οποια και ειχε αγορασει η γυναικα μου απο τους κινεζους.Φαντασου απο τι σκατα τις ειχαν φτιαξει.....Τις πεταξα και ησυχασα.......
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη οι γενικεύσεις αυτές είναι άστοχες. Τα 2213 (και όλη η σειρά classic) κατασκευάζονται πια στην Κίνα, όπως και όλα τα Tetra και Sera.
Η αντιγραφή δεν είναι κακή, γιατί γλυτώνεις το κόστος της έρευνας και μπορείς να πουλάς πολύ φθηνότερα το ίδιο πράγμα, αν είσαι καλός αντιγραφέας. Όσο για τεχνολογία, οι Κινέζοι έστειλαν επανδρωμένα διαστημόπλοια στο διάστημα και οι Γερμανοί μας πούλησαν υποβρύχια που γέρνουν, αν το γενικεύσουμε. Τώρα αν θεωρείς επιχείρημα τις κάλτσες που σου έφεραν αλλεργία για να πληρώνεις παρόμοια φίλτρα στην 3πλή τιμή, πάω πάσσο. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=bokostas;509504]Γιάννη οι γενικεύσεις αυτές είναι άστοχες. Τα 2213 (και όλη η σειρά classic) κατασκευάζονται πια στην Κίνα, όπως και όλα τα Tetra και Sera.Το δικο μου μαλλον δεν εχει φτιαχτει στην Κινα.Και αλλο κατασκευαζεται στην Κινα συμφωνα με τα στανταρ της Γερμανικης εταιρειας και αλλο το κατασκευαζουν Κινεζοι
Η αντιγραφή δεν είναι κακή, γιατί γλυτώνεις το κόστος της έρευνας και μπορείς να πουλάς πολύ φθηνότερα το ίδιο πράγμα, αν είσαι καλός αντιγραφέας.Ειναι ομως καλοι;;;; Όσο για τεχνολογία, οι Κινέζοι έστειλαν επανδρωμένα διαστημόπλοια στο διάστημα και οι Γερμανοί μας πούλησαν υποβρύχια που γέρνουν, αν το γενικεύσουμε.Πιστεψε με Κωστα αν ηταν δικα τους δεν θα εγερναν.Μας εχουν βρει λαλακες και μας τα εδωσαν... Τώρα αν θεωρείς επιχείρημα τις κάλτσες που σου έφεραν αλλεργία για να πληρώνεις παρόμοια φίλτρα στην 3πλή τιμή, πάω πάσσο.Αστοχο ή οχι το επιχειρημα μου δειχνει οτι ουτε ενα ζευγαρι καλτσες δεν μπορουν να φτιαξουν.....[/QUOTE] Ολα φιλικα και χωρις καμια διαθεση για αντιπαραθεση.Εγω απλα λεω αυτο που πιστευω.Δε θα επερνα ποτε κινεζικα,οσο φθηνα και να ειναι.Το φθηνο δεν ειναι και καλο...Αλλωστε θυμαστε ολοι τις κινεζικες μικροσυσκευες που επερναν φωτια......
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Ο καθένας μπορεί να τον φτιάξει και το κόστος δεν ξεπερνάει τα 20-25 ευρώ, όπως αποδεικνύουν οι Κινέζοι που τα πουλάνε 40 με μεταφορικά, κέρδος κλπ. Τώρα αν κάποιοι θέλουν να δίνουν κι 100 ευρώ καπέλλο για να έχουν "Γερμανικούς" κουβάδες, δικαίωμά τους, άστους να ξηλώνονται. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο φιλος ηταν υπερβολικος και οχι ο θορυβος ![]() Ενα μηχανημα 25W που εχει αντλια με ροη 1700 λ/ω και περναει τοσο νερο απο μεσα του, με δυο εισοδους νερου και μια εξοδο, δεν μπορει να εχει 0 dB θορυβο οπως καταλαβα οτι ζητουσε. Εκτος κι αν εχει βλαβη. Μια αεραντλια κανει δεκαπλασιο θορυβο. Στο βιντεο που ειχα ανεβασει με τη "συντηρηση" του 2080, ακουγες τις ομιλιες απο το απεναντι σπιτι και το φιλτρο δεν ακουγοταν.
|
||||
|
||||
![]()
@ΓιάννηςΜ5 Μην ξεχνάς το πρώτο Αclass που δεν πέρασε ποτέ το τεστ ταράνδου χωρίς ESP όπως και το Smart άλλωστε. Κατευθίαν 2 από γερμανική εταιρία.Αν κάνεις λιγο research θα βρείς κι αλλά.παλιοτερα στγν αγγλια όταν σπουδαζα ένας καθηγητής που μας δίδασκε automotive systems μας είχε δείξει έν ακάρο παραδείγματα από διάφορες εταιρίες(Και πριν το πείς ναι οι περισσότερες ήταν από ανατολή αλλά αυτό δεν έχει ν κάνει. Υπάρχουν και κινέζικα που πέρνουν έγκριση τυπου και που πάει να πέι ότι είναι πάνω την βάση.
Σπύρο επειδή δεν το παρακολούθησα τι θέμα και επηδεί απ ότι έχω καταλάβει έχει κάνει διατριβή στο θέμ απάω πάσο. Βέβαι ακόμα και έτσι να είναι το άλλο μισό της προτασής μου ισχυει ακόμα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικο φιλτρο | παναθας | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 22-02-09 10:47 |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-12-07 15:20 |
Εξωτερικο durso | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 04-11-07 11:13 |
εξωτερικο φιλτρο | paulos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-07-07 15:04 |
Εξωτερικο φιλτρο | ggeos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 09-11-06 10:26 |