|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μην εμπιστευεσαι το google παντα. η φωτο που σου βγαζει ειναι λαθος (μονο μια τετοια ενω οι αλλες ειναι σωστες )
δεν ειναι βολβιτης. http://www.tropica.com/plants/plantd...n.aspx?pid=006 Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όπως βλέπω το Βolbitis heudelotii στο site που αναφέρεις της tropica, όντως δεν είναι αυτό. Έχω στο ενυδρείο μου το Βolbitis heudelotii το οποίο πίστευα ότι ήταν Java Fern.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Panos/Alex, Αυτό στη μέση που είναι δεμένο στο ξύλο δεν είναι το Βolbitis heudelotii σύμφωνα με το link της Tropica?
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο guppy!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βεβαίως! αυτό στη μέση ειναι βολβίτις. Το άλλο δεν είναι. Η βολβίτις δεν βγάζει άσπρες ριζούλες, αλλά καφετιές. Το ρίζωμα της δέ , δεν φυτεύεται, αλλά δένεται σε ξύλο ή πέτρα.
|
||||
|
||||
![]()
OK Σας ευχαριστώ όλους
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που φαίνεται στο κέντρο είναι bolbitis. Αυτό που φαίνεται πίσω αριστερά είναι Selaginella wildenowii.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μοναχικο Πυρανχα???? | Στελιος | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 23 | 22-12-09 01:07 |