|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως εννοεις bolbitis heudelotii ?? αλλα δεν ειναι χαμηλο...
http://www.google.gr/images?hl=el&client=firefox-a&hs=OYC&rls=org.mozilla:el ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν μοιαζει κι αυτο πολυ με το φυτο στο ποστ 5?
https://aquariumpflanzen.net/aquarie...-49.html?ref=3
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή τελικά είναι η ονομασία του και όχι Selaginella wildenowii ή Malayan aqua fern!
Τώρα που είδα ξανά και τα 2 είδη σε φωτογραφίες μπορώ με σιγουριά να πώ ότι είναι Βolbitis heudelotii (African Water Fern) και είναι ενυδρειακό φυτό σε αντίθεση με το Selaginella wildenowii που δεν είναι. Information Common Name: African Water Fern, Proper Name: Bolbitis heudelotii, Category: Ferns and Mosses, Temperature: 20 - 27 C, PH: 5.0 - 7.2, Lighting: Low, Growth Rate: Slow, Difficulty: Medium, Origin: Africa, Position in Aquascape: Background,Mid-Ground, Foreground
|
||||
|
||||
![]()
μην εμπιστευεσαι το google παντα. η φωτο που σου βγαζει ειναι λαθος (μονο μια τετοια ενω οι αλλες ειναι σωστες )
δεν ειναι βολβιτης. http://www.tropica.com/plants/plantd...n.aspx?pid=006 Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όπως βλέπω το Βolbitis heudelotii στο site που αναφέρεις της tropica, όντως δεν είναι αυτό. Έχω στο ενυδρείο μου το Βolbitis heudelotii το οποίο πίστευα ότι ήταν Java Fern.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Panos/Alex, Αυτό στη μέση που είναι δεμένο στο ξύλο δεν είναι το Βolbitis heudelotii σύμφωνα με το link της Tropica?
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο guppy!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που φαίνεται στο κέντρο είναι bolbitis. Αυτό που φαίνεται πίσω αριστερά είναι Selaginella wildenowii.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μοναχικο Πυρανχα???? | Στελιος | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 23 | 22-12-09 01:07 |
νονο-νονα | kanarini | ¶λλα ζώα | 27 | 27-10-08 19:24 |
Όνομα φυτού...? | GhostShip | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-02-07 09:33 |
Μοναχικο red eye | serifios | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 08-12-06 23:42 |