|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
λιγο βλακεια αυτο
![]() δεν εχω τοσο χωρο να βαλω τετοιο ενυδρειο εκτος αν τα χωρισω 7 + 7 |
|
||||
|
||||
![]()
ή τα δινεις πισω απο εκει που τα πηρες και περνεις κατι αλλο
τι εμπειρια εχεις? |
|
||||
|
||||
![]()
προσωρινα τα εδωσα σε μια φιλη μου π εχει τεραστιο ενυδρειο
αλλα δεν το χρησιμοποιηουσε! ειχε κι αυητη παλιοτερα! ![]() ------------------------- παντως εχω ενα χωρο με διαστασεις 80χ50χ70 που χοραει ενα καλο ενυδρειο αν και δεν ξερω... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Efh : 17-11-10 στις 00:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που λες ειναι 280λ αλλα πρεπει να κανεις παρεγγελια τγο ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() και οταν πηγα στα pet city μου ειπαν πως ειναι προτιμοτερο να παιρνω τα ετοιμα π εχουν εκει παρα να κανω παραγγελια απο αποψη κοστους.... ακυρο ειναι καλο να εχω στ ενυδρειο πλαστικα φυτα? η πρεπει απαραιτητα να βαλω κανονικα? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα χρυσοψαρα νομιζω θελουν μεγαλη επιφανεια και οχι τοσο μεγαλο υψος ενυδρειου...αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος....για μενα κρατα τα μισα σε τοσα λιτρα...
|
|
||||
|
||||
![]()
καλο ειναι να εχεις πραγματικα φυτα καποια εχουν σκληρο φυλλο ή ''πικρο'' και τα χρυσοψαρα δεν τα πολυπειραζουν
Τα πλαστικα μπορει να αποβαλουν τοξινες, χρωμα ή και να χτυπισει το ψαρι μας |
|
||||
|
||||
![]()
παντως ενας γνωστος μου εχει 1 fan tail
το οποιο αφου το πηρε αρχισε να εμφανιζει μαυριλες κυριως στα πτεριγια του το ειχε σε γυαλΑ..αρχαριος ηταν οι μαυριλες εγιναν μετα απο 1 μηνα πιο πολλες εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα πως ειναι καψιμο απο NH3 και χθες απεβιωσε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τα δικα μου παλι (επειδη τα ειχαμε παρει μαζι) ζουν και βασιλευουν απλα καποια στιγμη πρεπει να τα παρω και σπιτι μου επισης η φιλη μου δεν εχει προβλημα αν της δωσω μερικα αφου ειχε και παλιοτερα |
|
||||
|
||||
![]()
διαβασε για το ειδος στα υπομνηματα και σκεψου τις δυνατοτητες σου πριν κανεις καποια κινηση....
το χομπυ μας εχει να κανει με ζωες και απαιτει προσοχη.
|
||||
|
||||
![]()
παντως αν δε θελεις να ασχοληθεις με μεγαλο ενυδρειο καλυτερα να τα δωσεις και να κρατησεις λιγα σε μικροτερο ή να ασχοληθεις με αλλα μικροτερα ειδη...
αυτο που θελουν ολοι να σου πουνε στην ουσια...ειναι ..μην ταλαιπωρησεις τα ψαρακια. δε φταινε σε τιποτα. ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα χρυσοψαρα μου!! | Marilenaki | Χρυσόψαρα | 16 | 14-09-09 13:18 |
χρυσοψαρα | zissis | Χρυσόψαρα | 7 | 11-01-09 18:55 |
χρυσοψαρα+??? | dinos99 | Χρυσόψαρα | 22 | 02-11-07 15:43 |
Χρυσοψαρα - Νεα Αρχη | cathyki | Χρυσόψαρα | 7 | 16-05-06 18:51 |
Χρυσοψαρα | GEORGE ARGOS | Χρυσόψαρα | 1 | 12-05-05 01:18 |