|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τηλεμαχε κιτρινη καρτα εχεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ε!!!! Σαμποτάζ! Εγώ δεν έγραψα ποτέ κάτι τέτοιο!
![]() Αφαιρέθηκα :S
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητή Εφη, σε 280 λίτρα όταν με το καλό τα αποκτήσεις (υπάρχουν όμως έτοιμα ενυδρεία 240λ ή 300) βάζεις έως 5 χρυσόψαρα. Τίποτε άλλο. Αντε κανά σαλιγκάρι και αληθινά φυτά με σκληρά φύλλα όπως οι ανούμπιες και τα μικροσόρουμ ή άλλα φυτά που θα διαβάσεις ότι δεν τρώγονται από τα χρυσόψαρα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και να ερθω να πω οτι κατα την γνωμη μου ενα ενυδρειο 300λ με 5 χρυσοψαρα ειναι αμαρτια
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δεν κανεις μια λιμνουλα?
Ακομα και σε βεραντα, τα 300-400 λιτρα δεν ειναι τιποτα.. Και θα σου βγει και τσαμπα.. Αλλιως να παραγγειλεις σχαρα και οχι ενυδρειο! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ο χωορος που εχω για να χωρεσει το ενυδρειο
ειναι για 280 λιτρα περιπου δεν νομιζω πως χρειζομαι ενα τεραστιο ενυδρειο ουτε ειμαι πορωμενη γενικα απλα το χρειαζομαι στ δωματιο μ ως αποψη διακοσμησης και αισθητικης οκ λατρευω τα χρυσοψαρα αλλα δεν θελω να γινομαι και υπερβολικη το μονο που θελω ειναι ενα ενυδρειο για 5 η 6 χρυσοψαρα και να ασχοληθω με το στισιμο του και την εσωτερικη διακοσμηση του τιποτα παραπανω ![]() ευχαριστω για την βοηθειαααα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλη αρχη
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα χρυσοψαρα μου!! | Marilenaki | Χρυσόψαρα | 16 | 14-09-09 13:18 |
χρυσοψαρα | zissis | Χρυσόψαρα | 7 | 11-01-09 18:55 |
χρυσοψαρα+??? | dinos99 | Χρυσόψαρα | 22 | 02-11-07 15:43 |
Χρυσοψαρα - Νεα Αρχη | cathyki | Χρυσόψαρα | 7 | 16-05-06 18:51 |
Χρυσοψαρα | GEORGE ARGOS | Χρυσόψαρα | 1 | 12-05-05 01:18 |