|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σε ποσα λιτρα ενυδρειο με τι παροχη co2 και το εχεις στην εξοδο του φιλτρου ή δικια του αντλια και τελος ποσα λιτρα την ωρα ειναι η αντλια?
|
|
|||
|
|||
![]()
Το εχω στην εξοδο ενος prof III 2075,ριο 240 το ενυδρειο και συνδεμενο με Ph controler.Και στα 450 λιτρα ομως δουλευε μια χαρα σε αντιθεση με αυτον της papillion(ιδιος με τους κινεζικους αλλα και τον κεραμικο της eheim) που δεν εριχναν το Ph στο επιθυμητο..
|
||||
|
||||
![]()
Βρε
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κλεοβουλε ειναι ονλινε καφεδακι αυτο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
On line καφεδάκι.....ρε πλάκα μας κάνετε????
Χάθηκε το ''les amis''...... ![]() ![]() ![]() Oχι τίποτα αλλά αν συνεχίσετε έτσι ![]() ![]() ![]() ![]() Πλάκα-πλάκα θα συμφωνήσω (για πρώτη φορά ίσως) με τον μπάρμπα-Κλεό ότι μας ''τρελάνατε με τους διαχύτες (:-hites) και τους νεροχύτες (H2O-hites)... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ασε ασε, αμα το μάθει η κυρα-Χρήσταινα, θα πέσει βαρύ σαμπο και παντοφλα παντός είδους ...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Εγώ ορέ είμαι πιο καθαρός από οποιονδήποτε 'Έλληνα πολιτικό που έχει περάσει ποτέ από την βουλή....και θα με βγάλετε και τι όνομα ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 17-11-10 στις 10:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |