|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
...Μηνιαιοι -με καθημερινη συναντηση- ψαροκαφεδες στο G.A.B...
|
||||
|
||||
![]()
Που να πάρει! Εσείς κάνετε σχεδόν καθημερινά συναντήσεις και εμείς εδώ στην όμορφη Κρήτη ούτε που γνωριζόμαστε...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Διαχυτήρες CO2 - Ποιός κάνει καλύτερη δουλειά? Προτάσεις αγοράς.
|
|
||||
|
||||
![]()
περι διαχυτηρων co2
AGORI |
|
|||
|
|||
![]()
On line καφεδάκι.....ρε πλάκα μας κάνετε????
Χάθηκε το ''les amis''...... ![]() ![]() ![]() Oχι τίποτα αλλά αν συνεχίσετε έτσι ![]() ![]() ![]() ![]() Πλάκα-πλάκα θα συμφωνήσω (για πρώτη φορά ίσως) με τον μπάρμπα-Κλεό ότι μας ''τρελάνατε με τους διαχύτες (:-hites) και τους νεροχύτες (H2O-hites)... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ασε ασε, αμα το μάθει η κυρα-Χρήσταινα, θα πέσει βαρύ σαμπο και παντοφλα παντός είδους ...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Εγώ ορέ είμαι πιο καθαρός από οποιονδήποτε 'Έλληνα πολιτικό που έχει περάσει ποτέ από την βουλή....και θα με βγάλετε και τι όνομα ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 17-11-10 στις 10:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
όποιος έχει την μύγα .... να την φέρει πίσω
![]()
|
|||
|
|||
![]()
oποιος έχει τη μύγα την ανταλλάσω με κουνούπι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μια που αυτήν την Κυριακή δεν έχει εκλογές και λογικά θα είμαστε οι περισσότεροι εδώ ..... δεν πάμε να πιούμε ένα καφεδάκι ..... στο ''les amis'' ας πούμε ..... όχι τίποτα αλλά έχουμε και καιρό και να βρεθούμε ....
![]() christsos bokostas xb307 ....... |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλή και πρωτότυπη ιδέα, μπράβο Χρήστο, πώς το σκέφτηκες βρε παιδί μου? Επιτέλους κάτι διαφορετικό, έτσι για αλλαγή.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι ασχημη ιδεα αν και το μαγαζι δεν το ξερω (
![]() 12 ειναι καλα? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
+2
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μεσα κι εγω για ψαροκουβεντοκαφε. Christsos εσυ να πας απο της 9 η ωρα (μετα την εκκλησια βεβαια αμαρτωλε) για να κανεις κρατηση θεσεων. Ελπιζω να σε εξυπηρετησει η σερβιτορα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ και το ρεμάλι ο Prokroustis μέσα.
|
|||
|
|||
![]()
...τωρα που ειναι εβδομαδιαιες, οι μηνιαιες συναντησεις με βολευει(λογω δουλειας) πιο πολυ στο να ερχομαι...
Αυτο το Σαββατοκυριακο ομως λεω να πεταχτω μεχρι Βολο μερια... Θα μου λειψει η τσιριδοφωνάρα του χαραμαδα....και το κρυφο χαμογελο(κατω απο τα μουστακια) του μπο... ![]() Καλα να περασετε...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() 2ο... αφού θα σου λήψει η ''βελούδινη'' φωνή μου,εχω να σου στείλω solo cd να το ακούς στην διαδρομή.....κανονίζω κούριερ. ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 18-11-10 στις 08:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς θα απουσιάζω... επιχείρηση μάζεμα ελιάς
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα έρθω.... μου λείψατε παλιόπαιδα ...
|
||||
|
||||
![]() εχω και εγω κατι ελιες 4 δεντρα δεν περνας μια βολτα ![]() μπορει να ερθω πριν την δουλεια |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία λοιπόν.....
christsos bokostas xb307 giorgis4 po-pay + 1 Τάσος (με τα καλά του,αμέσως μετά την εκκλησία. ![]() zipo prokroustis lion kingrim (με τα ρούχα της δουλειάς. ![]() ....... |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον κι εγώ μέσα!
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία λοιπόν.....
christsos bokostas xb307 giorgis4 po-pay + 1 Τάσος (με τα καλά του,αμέσως μετά την εκκλησία..) zipo prokroustis lion kingrim (με τα ρούχα της δουλειάς..) Πανος1972 (με το μπουρνούζι από το video για την γιορτή της Ολγας... ![]() ![]() ![]() Λοιπόν θα φέρω στην συνάντηση το φιλτράκι για τον Κώστα,τους κυκλοφοριτές για Λεωνίδα και Πάνο και μιά λάμπα για τον Κώστα (kalahan). ![]() Θα φέρω και τα υπόλοιπα γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται. ![]() ''kafe les amis''.....το μεγάλο παζάρι..... where is the ZONK????? |
|
|||
|
|||
![]()
Αν φερεις γκαπυ για αναπαραγωγη θα ερθω και `γω. Σε 2λιτρο τα θελω αυτη τη φορα!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Τις λάμπες από τον Καυκά(παραγγελία aquaman) δεν τις έχουν ΄φερει ακόμα.. ------------------------- Και από οτι φαίνεται θα πάμε αυτό το πσκ στο πόζαρ με την κοπελιά ![]() οπότε στην επόμενη συνάντηση. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalaxan : 18-11-10 στις 15:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7 (0 μέλη και 7 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |