|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό με το μπούφι πάντως είναι μεγάλη αλήθεια.Πιστεύω πως αν ήταν ροτβάιλερ,δε θα έγραφα τώρα.Μιλάμε με μισεί.Αλλά έχω βάσιμες υποψίες ότι γαυγίζει μόνο σε ενυδρειόφιλους γιατί πρέπει να είναι εκπαιδυμένος να προστατεύει τα ενυδρεία του αφεντικού.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ενυδρεία του αφεντικού του προστατεύονται από μόνα τους! Αρκεί να τα κοιτάξεις.... Τα ενυδρεία της μέδουσας! Τα βλέπεις και σου κόβεται το αίμα σαν αυγολέμονο!!!!
|
||||
|
||||
![]()
και σε μενα χαρες κανει ζιπο τι του εκανες του σκυλακου ????
|
|
|||
|
|||
![]()
Μήπως φταίει που έρχεσαι σπίτι χωρίς φυτά?? Οι άλλοι όλο και κάτι φέρνουν
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα σε πειραζε να ερθω με το σκυλακι μου στο σπιτι σου?? Εμεις θα μιλαμε για ενυδρεια και αυτα θα παιζουν χαρουμενα!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Έλα Γιώργο, αλλά πρώτα κόψτου αυτιά και ουρά, αφού θα τα χάσει έτσι κι αλλιώς, πάνω στο "παιχνίδι", ακόμη κι αν μιλάς για ροτβάιλερ.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα πες την Ελενα αν θελει μπορω να της δανεισω τον δικο μου για ξεσκονισμα με την ουρα-''swiffer''.Κανει καταπληκτικη δουλεια,εμας τουλαχιστον το τραπεζακι του σαλονιου το περιποιειται κανονικα,δεν μενει απολυτως τιποτα επανω.Κουτακια η μπουκαλια κοκα κολας,μπυρας και οτιδηποτε που να περιεχει υγρο,σημαινουν την ελευση της σφουγγαριστρας..
![]() Αλλα απο σκονη....ΤΙΠΟΤΑ.Αμ πως,τζαμπα τα pedigree?? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χειροτερο ειναι! δεν το ειδες οταν ηρθες!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |