|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ΥΓ.Αμάν,τώρα είδα τον αριθμό του ποστ μου!666!Τί να σημαίνει σε συνδυασμό με αυτό που είπα πιο πάνω?Δεν είναι τυχαίο!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Όχι μόνο δεν τα πήρα εγώ, αλλά είχα φέρει κι εγώ μια σακκούλα πίστια που νομίζω πως τα πήρε ο Χρήστος. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό με το μπούφι πάντως είναι μεγάλη αλήθεια.Πιστεύω πως αν ήταν ροτβάιλερ,δε θα έγραφα τώρα.Μιλάμε με μισεί.Αλλά έχω βάσιμες υποψίες ότι γαυγίζει μόνο σε ενυδρειόφιλους γιατί πρέπει να είναι εκπαιδυμένος να προστατεύει τα ενυδρεία του αφεντικού.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ενυδρεία του αφεντικού του προστατεύονται από μόνα τους! Αρκεί να τα κοιτάξεις.... Τα ενυδρεία της μέδουσας! Τα βλέπεις και σου κόβεται το αίμα σαν αυγολέμονο!!!!
|
||||
|
||||
![]()
και σε μενα χαρες κανει ζιπο τι του εκανες του σκυλακου ????
|
|
|||
|
|||
![]()
Μήπως φταίει που έρχεσαι σπίτι χωρίς φυτά?? Οι άλλοι όλο και κάτι φέρνουν
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φερνω πιστιες και δεν τις παιρνει κανεις?? Αυτο το σπανιο φυτο???
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |