|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν δεν κάνω λάθος αυτός ο διακόπτης που δείχνεις στην φωτό είναι χωνευτός, για εγκατάσταση σε τοίχο. Πάλι με μπέρδεψες. Θέλεις οι διακόπτες να φαίνονται?? ![]() ![]() Την Vimar ομολογώ ότι δεν την ξέρω. Ελληνική είναι?
|
||||
|
||||
![]()
υπάρχουν κουτιά τοίχου εξωτερικά που τα βιδώνεις όπου θες. στα link είναι λίγο υπερβολικά εγώ τα θέλω λήγω ποιο μαζεμένα και όχι τόσα πολλά. η vimar είναι ιταλική και σε πληροφορώ είναι πανάκριβη εταιρία! για να καταλάβεις τι λέω στην φώτο που ανέβασα μόνο το πλαίσιο δηλαδή τι γύρο γύρο από την πρίζα έχει 80 ευρώ βέβαια το συγκεκριμένο είναι από την ποιο ακριβή σειρά και είναι χυτοπρεσαριστώ μέταλλο !
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα θέλεις αυτός ο πίκακας να φαίνεται - θα τον βάλεις σε ένα τοίχο ή πάνω στο έπιπλο. Συνήθως οι σειρές για επίτοιχη εγκατάσταση δεν είναι τόσο προσεγμένες, είναι περισσότερο χοντροκομένες.
Είσαι σίγουρος ότι το πλαίσιο είναι μέταλο? Δεν έχει καμία μονωτική επιστρώση? Σε ρωτώ καθαρά εγκυκλοπαιδικά, γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν επιτρέπετε τα εξωτερικά υλικά των διακοπτών - πριζών να είναι από αγώγιμα υλικά για λόγους ασφαλείας!!
|
||||
|
||||
![]()
θα μπει μέσα στο έπιπλο του ενυδρείου. άμα τα δεις τα υλικά αυτά δεν είναι και τόσο χοντροκομμένα απλά σε ένα πλαστικό κουτί της εταιρίας βάζεις ότι διακόπτη θέλεις ακόμα και αυτόν που έχω σπίτι μου. είναι 100% μέταλλο άπλα από την εσωτερική πλευρά είναι λίγο πλαστικό εκεί που ακουμπάει με τούς διακόπτες εκεί που λέει vimar.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφού θα το βάλεις μέσα στο έπιπλο θα σου έλεγα νη μην βάλεις αυτά τα υλικά, εκτός και αν σου έχουν περισέψει. Πάρε έναν επίτοιχο πίνακα και βάλε μέσα ότι θέλεις.
Τελικά την ξέρω την Vimar, το κατάλαβα όταν είδα το λογότυπό τους!!!
|
||||
|
||||
![]()
για οικονομία χώρου το λέω και γιατί είναι πολύ καλά ποιοτικά και πάνω απ'ολλα είναι ασφαλείας και μουρατα!
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση προς τούς σχετικούς σε κιχλιδες! | theodarras | Malawi | 12 | 30-09-10 19:09 |
Ερώτηση προς Χανιώτες με Malawi..! | makis206 | Malawi | 3 | 19-09-08 14:06 |
Ερώτηση προς του εμπειρότερους | candus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 02-11-07 16:15 |
Ερώτηση προς κατόχους τηε βάσης του RIO 400..... | Johnkokk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 29-01-05 12:09 |