|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν σχετικά με τις προηγούμενες απαντήσεις ο τυπος λέει ότι χρησιμοποιεί filter pool sand!!!!Για να μην σπρ'οχνει την άμμο το νερό που βγαίνει σε κάθε τρύπα αλλά και για αν μην μπαινει η άμμος μέσα στους σωλήνες και μπουκώνουν οι τρύπες γίνονται στην κάτω μερια. Ακόμα η αλλαγή που σκέφτομαι να κάνω εγώ είναι να προσθέσω μία βαλβίδα και έναν σωλήνα που θα ρίχνει νερό κανονικά από πάνω είτε με spray bar είτε με κανονική έξοδο φίλτρου για να μπορώ να ρυθμίζω τη ροή που θα έχει η κατασκευή χωρίε να κόβω ροή από το φίλτρο.τέλος ο τυπάς το δοκίμασε γοια CO2 παραυτα στο τέλος λέει ότι τελικά για CO2 δεν είδε τα αναμενόμενα αποτελέσματα αλλα αυτό που του έκανε εντύπωση είναι η καθαρότηατ ατου νερού.Ετσι το συστήνει για αυτό το λόγο.
Και τώρα το update της κατάστασης. Το ενυδρείο ξεστήθηκε αλλά δεν καθαρίστηκε γιατι ψώφησα σήμερα. Με τουε σωλήνες έχουμε πρόβλημα.Πήγα και leroy merlin kκαι practiker αλλά τζίφος. Ο πιο λεπτός σωλήνας που έχουν ήταν 33 χιλιοστά.Είχα τυπώσει μάλιστα μια φωτο της κατασκευής και ένας παλίκαρος στο practiker επέμενε ότι έχει γίνει από σιδεροσωλήνα και έχει βαφτεί ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Κοιταξε σε μαγαζια με κηπευτικα.Εχουν πλαστικους σωληνες ,βανες και αλλα διαφορα πλαστικα καλουδια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γνωρίζει κάποιος κάποιο τέτοιο κατάστημα ιδανικά κοντά στο Παγκράτι;
|
||||
|
||||
![]()
Πλαστικούς σωλήνες (PVC) πιο μικρούς από Φ32 (υπάρχει σίγουρα Φ20 και μπορεί και μικρότερο) θα βρεις σε ηκεκτρολογικά, αλλά δεν νομίζω ότι θα βρεις διακλαδώσεις και σίγουρα δεν θα βρεις βάνες
![]() ![]() Οπότε θα σου έλεγα και εγώ να δείς σε είδη κήπου για σωλήνες αυτόματου ποτίσματος. Στο Παγκράτι έχει ένα στην αρχή της Φιλολάου και αν θυμάμαι καλά και ένα πάλι στην Φιλολάου αλλά πιο ψηλά, στο ύψος περίπου της Χρεμωνίοδυ. Κάνε ένα search στον ΧΟ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
thank u!!Θα το τσεκάρω και θα επανέλθω!
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό με την σιδηροσωλήνα καλό, πολύ γέλασα!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα συμφορουμήτες . Η πορεία έχει ως εξής.Το προτζεκτ με το φίλτρο άμμου μάλλον εγκαταλείπεται γιατί έχω αρκετές δυσκολίες στο να συγκεντρώσω τα υλικά. Θα πέξω με κάποιο κυκλοφορητή αν έχω κάποιο θέμα!!
Από το κτήμα μάζεψα ένα τελάρο πέτρες (πρέπει να είναι γύρο στα 50 κιλά πέτρα) διάφορα μεγέθη και θα ακολουθήσουν άλλα 3.Αν χρειαστεί και περισσότερες.Έκανα το τεστ με το ακουαφόρτε και είναι ασβεστολιθηκές και νομίζω με λίγη φαντασία και την βοήθεια της άλγης θα το κάνουμε το βιοτοπικό!!! ![]() ![]() ![]() Το μικρό καθαρίστηκε αλλά δεν είμαι τελείως ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα(έμειναν πολλά στίγματα πάνω από άλατα ![]() ![]() Τέλος θα ήθελα την βοήθειά σας για την ψαροσύνθεση του trigon!!!Έχω δεί άπειρες συνθέσεις και έχω ένα σχέδιο στο μυαλλό μου αλλά η γνώμη σας πάντα μετράει πρίν αρχίσω το ψάξιμο!!! Νομίζω δεν ξέχασα κάτι, τα σχόλια σας πολύτιμα όποτε κάντε τα για όλα!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχέδια για καπάκι ενυδρείου DIY | KIRKMAN | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 27-04-10 15:53 |
Σχέδια για νέο ενυδρείο. | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 19-11-06 23:19 |
Προτάσεις για αυτοσχέδια φίλτρα. | Anonymous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-01-05 14:09 |
Σχέδια κατασκευής για θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 27-09-04 13:02 |