|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
χε χε χε είναι γνωστή η άποψη μου για τα ψάρια (ακόμα κι αυτά που αναπαράγω με μεγάλη επιτυχία μάλιστα). τα ψάρια βρίσκονται (αν βρίσκονται) μόνο γα να τρώνε τα φυτά.
το συγκεκριμένο project (για μένα) είναι το Α Π Ο Λ Υ Τ Ο αν και φαντάζομαι ότι όταν θα το δείτε, δεν θα σας λέει μία. Απλά έχω χαζέψει γιατί το έψαχνα και δεν το έβρισκα. Το συγκεκριμένο έρχεται από νησί του Ειρηνικού ![]() Τέλος πάντων...λίγη υπομονή ακόμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί βρε παιδιά ενα ενυδρείο μονο με φυτά ,δεν είναι ενυδρείο και αυτά ζωντανοι οργανισμοι δεν είναι πολλαπλασιάζονται οταν τα προσφέρεις καλές συνθήκες, γεμίζουν άλγες και πεθαίνουν αν δεν τους παρέχουμε αυτά που θέλουν,το ίδιο δεν γίνεται και μετα ψάρια.Απλώς είναι πιο δύσκολη η σωστη διατήρηση τους πιστεύω και πιο πολυδάπανη,οσοι ερχόντουσαν στο σπίτι πάντοτε αγνοούσαν τα ψάρια που είχα μεσα και πιο πολύ χάζευαν τα φυτά.Προσωπικά νομίζω οτι κάθε τι εχει την χάρι του.Ενα ενυδρείο μόνο με πέτρες δεν έχει καμμία χάρη γιατι δεν έχει ζωή μέσα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
+1000 πρωτα λενε ομορφο ενυδρειο μετα τους λεω δεν ειναι πλαστικα μετα εξηγω πως τι γιατι μετα βλεπουν σαλιγγαρια γαριδες και τελος τα ψαρια :ρ |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε δεν πάτε καλά τρελλομποστανάδες
![]() ¶μα αρχίσουν να μας ρωτούν τι φυτά έχουμε, χαθήκαμε, θα πάμε να γραφτούμε σε κανένα φόρουμ για γλάστρες, παρτέρια, ανθοδοχεία κλπ. Έχουμε πάθει ομαδική παράκρουση με τα φυτά και θέλουμε ψυχίατρο για να συνέρθουμε. Στο μεταξύ προτείνω αλλαγή του σήματος του ΠΣΦΕ: Να βγεί κατεπειγόντως το ψάρι και να μπει στη θέση του μια καμπόμπα, ένα τενέλους, μια μπλύξα βρε αδερφέ... συνέρθετε βρεεε. ![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κατ' αρχάς μην κολλάτε με τις λέξεις. Το θέμα δεν είναι τι ταμπελάκι θα κολλήσουμε σε μία γυάλα, αν θα λέει "ενυδρείο" ή "μποστάνι" ή "φυτώριο" ή κι εγώ δεν ξέρω τι. Το σημαντικό είναι πως το project του Μάκη θα έχει ζωντανούς υδρόβιους οργανισμούς, χρειάζεται πολύ μεράκι, χρόνο και προσπάθεια, και περιμένουμε και ένα έξοχο οπτικό αποτέλεσμα. Σε τι λοιπόν διαφέρει από ένα άλλο ενυδρείο; Ως προς το χρόνο εισαγωγής των ψαριών;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάλι εισαγωγλη αλγων θα κάνει οπότε μην ψήνεστε.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Από Αλλού Το Περιμένεις και Από Αλλού Σου Έρχεται... 1η Γέννα | Jeepas | Δίσκοι | 25 | 14-01-10 11:18 |
Έρχεται το καλοκαίριιιιιιιιιιιι :(:( | flying_guardian | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 67 | 14-05-08 21:00 |
Διοξειδιο που δεν καταδέχεται να διαρρεύσει... | Celda | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 28-03-06 17:35 |