|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ασχετο αλλά....
Καταπληκτική ταινία, και σίγουρα απο τις αγαπημένες μου.. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αλέξανδρε δεν βρίσκω κανένα κακό να φτιάχνεις έναν φοβερό υποβρύχιο κήπο, προκειμένου κάποια στιγμή να βάλεις ψάρια, αρκεί να βάλεις.
Γιατί το plant only του παλαβού ![]() Για να ξανασκεφτούμε τον ορισμό του ενυδρείου και μετά ας δούμε ποιοί πρέπει να είναι οι πρωταγωνιστές και ποιοί οι κομπάρσοι. Ενυδρείο χωρίς φυτά γίνεται (που λέει ο λόγος) ![]() Προσωπικά δυσκολεύομαι ακόμη και τα σκέτα γαριδοενυδρεία να τα αναγνωρίσω σαν ενυδρεία (έχω 3 με γαρίδες, αλλά και ψαράκια), αλλά ας μην την επεκτείνω ως εκεί την συζήτηση, γιατί θα βγούμε εκτός θέματος και ήδη νομίζω σε σύγχισα αρκετά, αμφισβητώντας την πρωτοκαθεδρία των φυτών έναντι των ψαριών. Κι εγώ τα λατρεύω τα φυτά, αλλά ποτέ δεν θα τα βάλω μπροστά, να κρύβουν τα ψάρια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Από Αλλού Το Περιμένεις και Από Αλλού Σου Έρχεται... 1η Γέννα | Jeepas | Δίσκοι | 25 | 14-01-10 11:18 |
Έρχεται το καλοκαίριιιιιιιιιιιι :(:( | flying_guardian | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 67 | 14-05-08 21:00 |
Διοξειδιο που δεν καταδέχεται να διαρρεύσει... | Celda | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 28-03-06 17:35 |