|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2) ένας από τούς κανόνες του φόρουμ είναι να γράφουμε Ελληνικά και όχι greeklish 3) δε μας λες που θες να τη βάλεις τη μαύρη σιλικόνη. αν είναι για να κολλήσεις ενυδρείο όχι δεν κάνει. πρέπει να είναι κατάλληλη για ενυδρεία |
|
|||
|
|||
![]()
EΥΧΑΡΙΣΤΩ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη logio : 07-11-10 στις 15:18 Αιτία: ΑΠΟ ΤΣΟΚΑΣ |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια ξερει καποιος που μπορω να προμηθευτω Den Braven Aqua-Silicone κοντα στο κεντρο μην τρεχω καματερο.Ευχαριστω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τη συγκεκριμενη σιλικονη την ειχα παρει από την όδο Αθηνάς (νούμερο 18, 25-26 δε θυμαμαι ακριβως) . Είναι ένα χρωματοπωλειο, κοντα στο Μοναστηρακι
|
|
||||
|
||||
![]()
Αθηνας 25 είναι ...
Εχει 3 χρωματοπολεία στη σειρά . Εγω τελικά την πατησα και πήρα μια ¨SIMSON" βεβαια λέει οτι ειναι ΜΟΝΟ για Aquarium (Silicon Aquarium) Αλλη ζητησα αλλη πηρα ... δεν την κοίταξα κιόλας την ωρα που την εβαζε στη σακούλα !!! ![]() Τιμή 8,5 Ευρω τα 310 gr !!!!!! Πληροφορίες εδω |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα ,
ξέρω ότι το θέμα είναι λίγο παλιό αλλά δεν ήθελα να δημιουργήσω άλλο.Έψαξα για την Den Braven (από πάτρα είμαι) αλλά τζίφος και βρήκα στα Praktiker της Bison η οποία έγραφε 100% ,για ενυδρεία και ήθελα να ρωτήσω ,επειδή θα είναι το πρώτο ενυδρείο που θα φτιάξω ,αν είναι δοκιμασμένη και καλή. Συγκεκριμένα http://www.delos-co.gr/default.aspx?...=4&prodid=1149 Ευχαριστώ πολύ |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πολυ καλη. και εγω εφτιαξα ενα ενυδρειο diyμε αυτη και δεν εχω κανενα προβλημα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξήλωμα σιλικόνης | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 02-11-06 23:14 |
Είδος σιλικόνης | anasios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 06-11-05 01:26 |
Εύρεση φυτών στην Θεσσαλονίκη | Archon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-01-05 18:57 |