|
|
||||
|
||||
![]()
θέλει να πει κάτι ο ποιητής???????
|
|
|||
|
|||
![]()
Όπα όπα ….ποιητή τι λες???
Δεν το πιάσαμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενημερωτικά:
Πήρα Den Braven Aqua Silicone (σωληνάριο των 280 ml) με ημ/νια παραγωγής: 9/7/2008 και τιμή ¤ 6,60 από Χρωματοπωλείο Αφοι Καρυστιανού Αθηνάς 7 Αθήνα (Κέντρο) Τηλ: 210-3213423
|
||||
|
||||
![]()
Η Den Braven Aqua Silicone έχει διάρκεια 12 μήνες μετά την ημερομηνία παραγωγής (το γράφει πάνω στο σωληνάριο).
Και μια ερώτηση: Αφού χρησιμοποιήσω την ποσότητα σιλικόνης που θέλω, την υπόλοιπη την αφήνω έτσι χωρίς καπάκι?
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν μόλις είδα και εγω το ενυδρειο μου να χανει νερα λιγα μεν αλλα χανει διαβαζω το φορουμ για πια ειναι καλη σηλικονη τελικά κατλελιξα στην logo 1000 θελω να μου πει καποιος αμεσα που θα τη βρω στην βεροια και στην θεσσαλονικη
Σας ευχαριστω πολυ Δεν μπορήτε να φανταστητε πως νιωθω αυτη την στιγμη που ειδα να δακριζει το ενυδρειο μου θα περημενο αμεση απαντηση. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλά: αν το ενυδρείο χάνει νερά, η σιλικόνη τι να σου κάνει; Εκτός κι αν εννοείς ότι θα το αδειάσεις/στεγνώσεις/ξανακολήσεις; |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα παιδια....
μολις πηρα μια σιλικονη αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστη... λεγεται SL620 και γραφει οτι ειναι ουδετερη το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι γραφει απο πισω ''ανθεκτικη στη μουχλα'' πειτε μου τη γνωμη σας την εχει χρησιμοποιησει κανεις?? |
|
|||
|
|||
![]()
ξερετε κανενα μαγαζι στην πατρα με σιλικονες για ενυδρειο???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξήλωμα σιλικόνης | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 02-11-06 23:14 |
Είδος σιλικόνης | anasios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 06-11-05 01:26 |
Εύρεση φυτών στην Θεσσαλονίκη | Archon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-01-05 18:57 |