|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρέσει πολύ το ενυδρείο σου. Πολλά Μπράβο !
|
||||
|
||||
![]()
χερομαι που σας αρεσει
![]() ευχαριστω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και για να μην ξεχνιόμαστε...
Χίλια μπράβο για το ενυδρείο σου, Μίμη! Ό,τι πρέπει για.... ξέρετε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καταπληκτικό! έγινε.. Οι εναλλαγές χρωμάτων και τα ανάγλυφα βουναλάκια, ευφάνταστα. Μου αρέσει πολύ το δροσερό πράσινο των πογκόστεμων πάνω από το χαλί....
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() θελει πολυ φαντασια(κατι που δε ξερω αν διαθετω ![]() μιας και δεν εχω καθολου εμπειρια..οτι μπορω κανω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για αυτο βαζεις την Γυναικα σου να το βλεπει και να σου λεει.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα μας βάλουν φυλακήηηηηηηηηη! ![]() ![]() Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα! Εμένα και η άλγη δε μου χτυπάει ιδιαίτερα άσχημα στο μάτι, αλλά ότι θα φύγει θα φύγει η άτιμη! Καλή συνέχεια! |
|
||||
|
||||
![]()
εεεε καλα και εσυ.....
Για αυτο βαζεις την Κοπελα σου να το βλεπει και να σου λεει και αμα δεν σου αρεσει ουτε αυτο Για αυτο βαζεις την Μαμα σου να το βλεπει και να σου λεει |
|
||||
|
||||
![]()
Μίμη,
άν στην ηλικία σου φτιάχνεις τέτοια, στην ηλικία μου τί θα φτιάχνεις??? ![]() Συμφωνώ με την Αλεξάνδρα για τα βουναλάκια. Με ή χωρίς άλγη δίνουν τον ανάγλυφο τόνο που όλοι θέλουμε. Η άλγη θα φύγει φυσικά μη σε απασχολεί τόσο. Τις πέτρες μπορείς να τις καθαρίσεις και με μια βούρτσα εκτός ενυδρείου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: 45 ΛΙΤΡΑ | dim orestiada | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 07-04-10 15:35 |
125 λιτρα 2η παρουσιαση.. | platy | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 28-12-09 15:40 |
Προ-παρουσιαση φυτεμένο 180 λιτρων | imichal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 10-05-08 21:55 |
400 λιτρα.Παρουσιαση | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 29-09-06 18:24 |
Ταγκανικα 200 λιτρα (Παρουσιαση) | Pritanis | Tanganyika | 16 | 12-03-06 15:31 |