|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() (αν και νομιζω υπρβαλεις λιγο ![]() δε φανταζεσαι ποσο δυσκολο ειναι για μενα που μενω στη Μυτιλήνη..που κυριολεκτικα δεν εχει τιποτα και ολα τα βρισκω απο Αθηνα με μεγαλη επιβαρυνση στο κοστος.Αλλα οτι μπορω κανω γιατι ειναι κατι που μου αρεσει πολυ και το αγαπαω..γι αυτο εχω και προοδο. λοιπον απο ψαρια εχω 6 μελανοταινιες και 3 ότο. ------------------------- κανενας αλλος παιδια? κατι αλλο που μπορει να θελει αλλαγη και δε σας αρεσει? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μίμης : 03-11-10 στις 23:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο και απο μενα Μιμη!
![]() Τηλεμαχε...λιγο ΕΛΕΟΣ σε παρακαλω με τα χρυσοψαρα.... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() και θα το πω για ακομη μια φορα..αν δε ειχα εσας να παιρνω ιδεες και να με βοηθατε δε θα ειχα κανει τιποτα απ αυτα ![]() (και αυτο ισχυει για ολους) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρέσει πολύ το ενυδρείο σου. Πολλά Μπράβο !
|
||||
|
||||
![]()
χερομαι που σας αρεσει
![]() ευχαριστω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και για να μην ξεχνιόμαστε...
Χίλια μπράβο για το ενυδρείο σου, Μίμη! Ό,τι πρέπει για.... ξέρετε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καταπληκτικό! έγινε.. Οι εναλλαγές χρωμάτων και τα ανάγλυφα βουναλάκια, ευφάνταστα. Μου αρέσει πολύ το δροσερό πράσινο των πογκόστεμων πάνω από το χαλί....
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() θελει πολυ φαντασια(κατι που δε ξερω αν διαθετω ![]() μιας και δεν εχω καθολου εμπειρια..οτι μπορω κανω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για αυτο βαζεις την Γυναικα σου να το βλεπει και να σου λεει.... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ¶ντε καλά λοιπόν, αφού επιμένεις, δεν με τρελλαίνουν οι 3 κάθετες στήλες από moss, που έγιναν το κεντρικό θέμα του ενυδρείου. Ίσως αν αντικαθιστούσες την μια (την μεσαία?) με κάποιο διαφορετικό φυτό, (ας πει καμμιά ιδέα ο Αλεξ) να έδειχνε καλύτερα. Το χαλάκι σου πάντως το ζηλεύω και οι μελανοταινίες είναι κούκλες κι έδεσαν άψογα με το "ζουγκλέ" περιβάλλον. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν περασε πολυς καιρος απο τοτε που το ειδα απο κοντα κ εχει γινει κουκλα.
![]() Συγχαρητηρια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() το ξερω βρε συ οτι πρεπει να αρεσει σε μενα..αλλα θελω συνεχεια και οσο ειναι το δυνατον να το κανω καλυτερο..τωρα η ηλικια φταει..ο ενθουσιασμος φταει..η αναποφασιστικοτητα φταιει..δε μπορω να σου απαντησω ![]() σε αυτο που λες εχεις δικιο..και μενα δε μα ενθουσιαζει που ειναι 3 στηλες απο μοσσ και γεμιζει πολυς χορος του ενυδρειου απο το συγκεκριμενο φυτο..αν εχει κανεις καμια καλυτερη ιδεα περιμενω... στα υπολοιπα συμφωνω απολυτα ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() σε ευχαριστω πολυ Δημητρη ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μίμης : 05-11-10 στις 03:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: 45 ΛΙΤΡΑ | dim orestiada | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 07-04-10 15:35 |
125 λιτρα 2η παρουσιαση.. | platy | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 28-12-09 15:40 |
Προ-παρουσιαση φυτεμένο 180 λιτρων | imichal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 10-05-08 21:55 |
400 λιτρα.Παρουσιαση | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 29-09-06 18:24 |
Ταγκανικα 200 λιτρα (Παρουσιαση) | Pritanis | Tanganyika | 16 | 12-03-06 15:31 |