|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ειναι κουκλακι ετοιμασου για μια καλη θεση στον διαγωνισμο
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω ρε Κωστη
![]() ![]() δε ξερω αν το εχω..παντως θελω σιγουρα να το βρω ![]() Παράθεση:
![]() ετοιμος ειμαι.. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα τέτοιο ενυδρείο ονειρεύομαι! --> Με χρυσόψαρα όμως
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστωω
![]() με χρυσοψαρα ειναι αρκετα δυσκολο..θα τα ξεπατοσουν ολα.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω αλλά άλλο πράγμα τα χρυσόψαρα. Πώς να το κάνουμε!
|
|||
|
|||
![]()
Υπεροχο συγχαρητηρια...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Μιμη,πολυ καλο.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Μίμη, πολύ καλό αποτέλεσμα. Φοβερή εξέλιξη του ενυδρείου σου! Τι να πω, χαίρομαι όταν βλέπω ανθρώπους με τέτοια εξέλιξη.
Αν ήσουν και στην Αθήνα και όχι στην Μυτιλήνη φαντάζομαι με τις επιλογές που θα είχες, θα είχες κάνει θαύματα... Και επειδή όλοι ασχολούνται μόνο με τα φυτά, θα προσθέσω πως και οι μελανοταινίες σου είναι πολύ καλή επιλογή! Βλέπω και ένα ότο κάπου ή κάνω λάθος; Συνολικά, τι και πόσα ψαράκια έχεις;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: 45 ΛΙΤΡΑ | dim orestiada | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 07-04-10 15:35 |
125 λιτρα 2η παρουσιαση.. | platy | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 28-12-09 15:40 |
Προ-παρουσιαση φυτεμένο 180 λιτρων | imichal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 10-05-08 21:55 |
400 λιτρα.Παρουσιαση | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 29-09-06 18:24 |
Ταγκανικα 200 λιτρα (Παρουσιαση) | Pritanis | Tanganyika | 16 | 12-03-06 15:31 |