|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρ καλλιτέχνη ωραίος είσαι , καταπληκτικό είναι το ενυδρείο σου
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιο ειναι και πολυ καλες φωτογραφιες
![]() Δεν χρειαζεται να διορθωσεις πολλα πραγματα.. Στη δεξια πισω γωνια κατι δεν παει καλα μονο, θελει λιγο περισσοτερη αναπτυξη γιατι φαινεται μια κενη περιοχη. Και ακομα λιγη υπομονη με τις αλγες που ειναι ορατες στις πετρες, στα ξυλα και στα τζαμια ακομα. Πιστευω σε λιγο καιρο θα λαμπει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() στη πισω δεξια γωνια ηταν ενα φυτο το οποιο δε πηγαινε καθολου καλα..αλλα τωρα πηρε τα πανω του και πιστευω σε καμια 15αρια μερες θα εχει γεμησει.. ![]() υπομονη..το πιο δυσκολο αλλα αποτελεσματικο μετρο για την καταπολεμηση της αλγης ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υπέροχο Μίμη, τόχεις βρε παιδί μου, αυτό είναι μποστάνι.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ειναι κουκλακι ετοιμασου για μια καλη θεση στον διαγωνισμο
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω ρε Κωστη
![]() ![]() δε ξερω αν το εχω..παντως θελω σιγουρα να το βρω ![]() Παράθεση:
![]() ετοιμος ειμαι.. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα τέτοιο ενυδρείο ονειρεύομαι! --> Με χρυσόψαρα όμως
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: 45 ΛΙΤΡΑ | dim orestiada | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 07-04-10 15:35 |
125 λιτρα 2η παρουσιαση.. | platy | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 28-12-09 15:40 |
Προ-παρουσιαση φυτεμένο 180 λιτρων | imichal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 10-05-08 21:55 |
400 λιτρα.Παρουσιαση | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 29-09-06 18:24 |
Ταγκανικα 200 λιτρα (Παρουσιαση) | Pritanis | Tanganyika | 16 | 12-03-06 15:31 |