|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αναλογα το ενυδρειο σου παρε ενα γυρο στα 100 λιτρα... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
γελας ε???? παρε τοτε ενα βαρελακι 120 λιτρα για να εισαι πιο σιγουρος....
θα γελασεις ξανα???
|
||||
|
||||
![]()
τι να κανω ρε παιδια εαν δεν γελασω θα κλαψω !!!
οχι οτι δεν μπορω να το κανω αυτο που λετε αλλα οταν εχεις στο μυαλο σου αλλα πραγματα δεν μπορεις να διανοηθεις το οτι θελεις ενα βαρελι οσο το ενυδρειο σου για να κανεις το set up!
|
||||
|
||||
![]()
αν υπολογισεις τον βραχο, τον αραγωνιτη που αφερουν λιτρα απο το ενυδρειο... ενα βαρελακι 100 λιτρα το θελεις σιγουρα... να το γεμισεις να φτιαξεις το νερο και να ειναι ετοιμο με μια αντλια να το βαλεις μεσα οταν εισαι ετοιμος...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και για της λαμπες που θα χρειαστω μπορειτε να μου πειτε ποσα κελβιν και τι χρωματος να ειναι?
|
||||
|
||||
![]()
για τις λαμπες θα σου πουν οι πιο εμπειροι, αλλα στο βαρελακι θα θελεις και ενα θερμοστατη ναι...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Βασίλης Ομορφιες απο τη Σιφνο η συζήτηση συνεχίζεται και αφού κλείσει ο υπολογιστής, είμαστεεδώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sifnos : 28-10-10 στις 21:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εφοσον εχεις αποφασισει σε reef ...οκ. Βλεπω κολησες
![]() Απλα εφοσον εχεις τον αραγωνιτη στρωσε το ενυδρειο σου ......βαλε νερο και ρηξε το αλατι χυμα μεσα , καπου 4,9 κιλα θα χρειαστης, ρηξε ακριβως 4,5 κιλα μετα μετρησε αλατοτητα και συμπληρωσε αν χρειαζεται. Τι γουβαδες και βαρελια και φασαριες , εφοσον εχεις κυκλοφορητες μεσα στο ενυδρειο το αλατι θα διαληθει , εγω στο δικο μου ερηξα 7 κιλα χυμα που εκατσε στον πατο ολο και μετα απο κανα 5ωρο δεν υπηρχε ιχνος. Αφου δουλεψει το νερο με την σωστη αλατοτητα για 24 ωρες μπορεις να βαλεις τον βραχο .......... και συνεχηζεις μετα ......
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη....
αντι να χαρισεις το ενυδρειο που εχεις στην Αγγελια κρατα το για βαρελι ![]() Μπαμπη το ρεκτεφομετρο μετραει την ανωση αν δεν κανω λαθος οσο βαζεις αλατακι τοσο αυξανεις την ανωση μεχρι να φτασεις 1021-1025. Το 1021 με το 1025 εχει μεγαλη διαφορα για τα ζωντανα και εχει να κανει με την περιοχη που ειναι ο βιοτοπος τους (ποσο αλατι εχει εκει η θαλασσα). |
|
|||
|
|||
![]()
Μπαμπη το ρεκτεφομετρο μετραει την ανωση αν δεν κανω λαθος οσο βαζεις αλατακι τοσο αυξανεις την ανωση μεχρι να φτασεις 1021-1025.
Το 1021 με το 1025 εχει μεγαλη διαφορα για τα ζωντανα και εχει να κανει με την περιοχη που ειναι ο βιοτοπος τους (ποσο αλατι εχει εκει η θαλασσα).[/QUOTE] Υπαρχει δηλαδη περιπτωση να εχεις προβλημα ασυμβατοτητας λογω διαφορετικων απαιτησεων σε αλατοτητα ; Υπαρχει καποιος πινακας ή καποιο link που να αναφερει περιοχες και μετρησεις σε αλατοτήτα; Δηλαδη δεν συνδιαζονται ψαρια πχ της Ερυθρας με του Ειρηνικου (λεμε τωρα); ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εδώ και εδώ μπορείς να βρίσκεις αυτό που σε ενδιαφέρει και να κοιτάς τις παραμέτρους που χρειάζονται.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 08-11-10 στις 17:37 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
ΞΕΚΙΝΗΜΑ | nik0s7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 04-12-07 17:52 |
Νεο Ξεκινημα | Isidoros | Δίσκοι | 18 | 27-09-07 23:09 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |