|
|
|||
|
|||
![]()
εγω θα το εκανα ετσι
α. γεμιζεις νερο οσμωσης το ενυδρειο, οχι μεχρι επανω υπολογιζεις περιπου το εκτοπισμα του βραχου και της αμμου β.ριχνεις το αλατι μεσα, ο κατασκευαστης θα γραφει επανω στην σακουλα ποση δοσολογια βαση λιτρων γ. ξεκινας θερμοστατη και κυκλοφορια και μετα απο κανα δυο μερες μετρας αλατοτητα και διορθωνεις αναλογα δ.βαζεις βραχο, φτιαχνεις aquascape και ξεκινας skimmer και χημικο φιλτραρισμα ε. κλεινεις κυκλοφορητες και ριχνεις σιγα σιγα τον ψοφιο αραγωνιτη αφου τον ξεπλυνεις πρωτα με νερο οσμωσης η νερο βρυσης ζ. αφου φτασεις στο επιθυμητο υψος τον αραγωνιτη ανοιγεις κυκλοφορητες και περιμενεις κανα δυο μερες να ξεθολωση το ενυδρειο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
ο βραχος πρεπει να παταει στο τζαμι, αλλιως η αμμος μετατοπιζεται και ετσι το aquascape δεν ειναι σταθερο, αν θελει να εκμεταλλευτει 100% την δυναμικη του βραχου θα πρεπει να φτιαξει βαση για στηριγμα..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ο βραχος να μην παταει στο τζαμι! Η βαση ναι ο βραχος οχι. Ασε που για βαση θα βαλει νεκρο βραχο ΠΑΝΩ απο την αμμο και θα τον ζουμπιξει (με τροπο) μεχρι να ακουμπισει ενα μερος του στο τζαμι δημιουργοντας ετσι μια φωλια στην αμμο. Ετσι δεν εχει προβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ σωστα ετσι λεω να το κανω νεκρο βραχο στον πατο για βαση αλλα θελω να κανω μια ερωτηση σε περιπτωαη που θελω να σπασω το νεκρο για να ταιριαξει για βαση πως το κανω αυτο?
|
||||
|
||||
![]()
επανερχομαι με νεα ερωτηση αφου εχω ξεκινησει να γεμιζω το ενυδρειο σιγα σιγα με νερο!!!!!!! και σκεφτομαι εαν μπορω να βαλω τριμενο κοραλι με λεπτοκοκο αραγωνιτη?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
ΞΕΚΙΝΗΜΑ | nik0s7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 04-12-07 17:52 |
Νεο Ξεκινημα | Isidoros | Δίσκοι | 18 | 27-09-07 23:09 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |