|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Όσο φυτεύονται τα νταμάρια σας, τόσο πιο κοντά έρχεστε στο πραγματικό νόημα του υποβρύχιου κήπου κι απομακρύνεστε από τις βραχονησίδες. Ευελπιστώ κάποτε να δω τις βρωμοκιχλίδες σας να κόβουν βόλτες σε φουλ φυτεμένα και να σκάβουν ανάμεσα σε γρασίδια, κούμπες και τενέλους. ![]() Πώς λένε ότι για κάθε σχολείο που ανοίγει, κλείνει και μια φυλακή, έτσι και για κάθε βαλισνέρια που βάζετε, βγαίνει και μια κοτρώνα από το νταμάρι. Πού θα πάει, θα σας πρασινίσουμε όλους, η νίκη είναι κοντά, venceremos. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κοσμοπλημμύρα! Ο Beauκώστας που ήρθε από τους τελευταίους δεν εύρισκε κάθισμα να καθίσει! Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον Βασίλη (paco) για τα φυτά του.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χάσαμε και μεις μια συνάντηση και "έβρεξε" κλαδέματα και σαλιγκάρια...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα ρε κρατηστε και κατι για μας....
|
|
||||
|
||||
![]()
πραγματι μια κοσμοπλημυρα με πολυ γελιο πειραγματα συζητησεις με ολα τα περιεχομενα μας εκανε και καλοκαιρινη μερα και το καταχαρηκαμε
χαιρομαι που ευχαριστηθηκατε με τα φυτα ξανα σε δυο βδομαδες γιατι τα εχω ξυρισει τα ενυδρεια
|
|||
|
|||
![]()
Εγω με την σειρά μου να ευχαριστήσω την Όλγα για το narrow
![]() και την γλυκειά Σοφία για τα κουλουράκια. ![]() Αν και καποιοι (γκουχ γκουχ) εκαναν τα γλυκα μάτια στην κόρη μου, πέρασα υπέροχα! Χρήστο Σου έχω ΞΑΝΑΠΕΙ! ΜΗΝ ρίχνεις σταχτη στα μάτια των άλλων. Όλοι ξέρουμε οτι μιλάνε για σένα!!! ![]() ![]() ![]() Χαβίτο ΧΑΝΕΤΕ!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |