|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη αν φέρεις Hydrocotyle leucocephala, Heteranthera zosterifolia και Myriophyllum aquaticum, τα παίρνω ευχαρίστως.
![]() Posidwnas christsos olga (σφυράμε κλέφτικα) giannisaek lion bokostas zipo Prokroustis drbig panos1972 red rubin Κλεόβουλος ΤΑΣΟΣ neos paco Dimitris_Batman |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Θα στα φέρω Κώστα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisaek : 21-10-10 στις 21:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παίδες λίγη μοςς εκτός τζάβα εάν έχετε και μπορείτε να δώσετε φέρτε στην συνάντηση...
|
||||
|
||||
![]()
Βρε παιδια σας βλεπω τοση ωρα και κρατιεμαι (το παιζω κεμπαρης) για να μη σας ζητησω καμια (ας ειναι και δυο) ΒΑΛΙΣΝΕΡΙΑ στριφογυριστη. Οποιος μου φερει στη συναντηση θα πω στον bokosta να τον κερασει καφε.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει πολυ εντονη κινητικοτητα ......φυτα,πετρες,ψαρια,σκουληκια,καφεδες,ξανα καφεδες,ξανα μανα καφεδες,δυναμικος χειμωνας εχει μπει.
Αν παιζει κλαδεματακι απο zosterifolia,φερτε κανενα παραπανω (μετα απο σας monsieur bokostas ![]() Ευχαριστω προκαταβολικα και θα ανταμειψω με pteropus ''narrow'' ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα σου φέρω Όλγα
|
|
||||
|
||||
![]()
μεσα και εγω(για τον καφε) τωρα που χειμωνιαζει θα πρεπει το ουζο που λετε να το αντικαταστησουμε με ΠΑΤΣΑ βραδυνο φυσικα γι αυτο κανονηστε μια βραδυνη συναντηση.Εαν εχει κανεις κανενα zebra snail να μου φερει θα το χαρω πολυ
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
http://www.flickr.com/photos/29287337@N02/3118299958/ |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Γιαννη !!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ Γιάννη, θα φέρω κι εγώ μερικά κλαδεματάκια (μα τι απαράδεκτη εμφάνιση κάναμε, πάλι καλά που σταμάτησαν στα 3).
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Posidwnas christsos olga giannisaek lion bokostas zipo Prokroustis drbig panos1972 red rubin Κλεόβουλος ΤΑΣΟΣ neos paco Dimitris_Batman chris129 Φέρτε άφοβα κλαδέματα, ο drbig έχει βάφτιση και θ' αργήσει. ![]() Αν θέλει κανείς αλγοφάγα σαλιγκαράκια ramshorn ή melanoides tuberculata που ανακατεύουν την άμμο, μου λέει να του φέρω, έχω γεμίσει. Είναι πολύ ευεργετικά για το ενυδρείο, προσοχή όμως, ειδικά τα tuberculata πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα με ταχείς ρυθμούς. Να ευχαριστήσω επίσης τον kingrim για τα anentome helena, που μου τα έδωσε από σήμερα, για να μην τα ταλαιπωρεί στη συνάντηση. ![]() Υπενθυμίζω ότι αυτός ο ψαροκαφές είναι ΕΚΤΑΚΤΟΣ, κρατήστε και τίποτε για την επόμενη Κυριακή που έχουμε την επίσημη συνάντηση. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κόπροι σας πεθύμησα, βάλτε και μένα στην έκτακτη συνάντηση.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα ε οι εκτακτες εχουν ΜΕΓΑΛΗ επιτυχια να δω αν θα παει κανενας στην κανονικη ΛΟΛ
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 22-10-10 στις 12:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
christsos olga giannisaek lion bokostas zipo Prokroustis drbig panos1972 red rubin Κλεόβουλος ΤΑΣΟΣ neos paco Dimitris_Batman chris129 nikosm1 |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Xάρη δεν κατάλαβα τι εννοείς με τις τελείες, αλλά έγραψες το μήνυμα #1188 κι έβαλες 8 τελείες, όλο μαζί 11888, τυχαίο? Δε νομίζω...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν εχω φυτα στο ενυδρειο μου .. ειναι εντελως νταμαρι αλλα αφου το θες τοσο πολυ Κωστα παρτο εσυ. Θα περιμενω να μου φερει κανεις Zebra
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Θα σου φέρω το δικό μου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisaek : 22-10-10 στις 14:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γιάννη μου έχεις σπάσει τα νεύρα, με το να δίνεις συνέχεια απλόχερα όλα σου τα καλούδια, χαλάς το καλό κλίμα της "αρπαχτής" που με τόσο κόπο δημιουργήσαμε και για το οποίο είμαστε πασίγνωστοι κι έρχεσαι τώρα εσύ να τα καταστρέψεις όλα. ![]() Συμμορφώσου σε παρακαλώ και προσπάθησε να ενταχθείς στη λογική του "τα παίρνω" και ν' αποβάλλεις το μικρόβιο του "δίνω". |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα κωστα πανε να παρεις κανεναν φακο επαφης γιατι τα ματακια σου λογο του ετους γεννησης σου δεν βλεπουν πολυ καλα :ρ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χαχαχαχχαχχχχαχααχαχ ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
9 ειναι χαχαχα ειναι κοντα στο 8 και λεω τις μετρησε...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Λέω τώρα την Κυριακή να φέρω μια σύριγγα να κάνουμε μετάγγιση αίματος από το δικό σου, τι λες; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κρατιστε και κανενα κλαδεματακι και για μας τους ποιο νεους που το ενυδρειο μας ειναι στο στησιμο και τα χρειαζομαστε και θα φερουμε και εμεις αν εχουμε κατι στην κανονικη συναντιση. εγω μπορω να φερω πολλα εως παρα πολλα aple snail γιατι δεν αντεχω να τα βλεπω και δεν προλαβαινω να τα ταϊζω.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή θα έρθει και ο red rubin στη συνάντηση, βαράτε τον με παραγγελίες
![]() Μόνο να μην τα παίξει και δεν φέρει τα δικά μου, γιατί θα του ρίξω πετρέλαιο στους δίσκους ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8 (0 μέλη και 8 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |