|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για να δουμε... Στα δικά μου στερμπάι, αυγα δεν βλεπω καθε μηνα αλλα καθε 6 κ ζητημα...κ τα εχω 2,5 χρόνια ηδη...εξ'ου κ η εκπληξη... Όλα τα κολπα τα χω δοκιμασει...αυτο που συνεβη κ μαλλον "ενεργοποιηθηκαν" ειναι η προσθήκη 3 νεων θηλυκων πριν κανα 8μηνο...ειχαμε αγαπες,κοινώς ![]() ![]() Η αεροπετρα καταφέρνει να εχει κ το ρόλο του κυκλοφορητη μιας κ το δοχειο ειναι πολύ μικρο... Μακάρι να ειχα ενα species tank, τοτε θα αφηνα την Φυση να κανει τη δουλεια της...αλλά ενιοτε κ αυτή θελει βοήθεια ![]() Ευχαριστώ για τις ευχές σας... Γιάννη, εσυ ησουν κ μάρτυρας του ενθουσιασμου μου χτες στον σύλλογο ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σε τι θερμοκρασια ειναι τα sterbai σου τωρα ( και την στιγμη που γεννησαν ) ? |
|
|||
|
|||
![]()
Οι μετρησεις μου οσων αφορα ( ph , temp , tds )
Για να μην γινει κανα λαθος και το διαβασεις αναποδα το tds ειναι 622 Δεν περιμενω να σκασουν τα αυγα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με ph στο 6,5 γεννανε σα τρελα
ενα μπολακι αεροπετρα και θα δεις μη ξεχασεις να βαλεις και ενα μικρο θερμοστατη
|
||||
|
||||
![]()
Θερμοκρασια γυρω στους 24 βαθμους...κ τωρα τα αυγα ειναι στην ιδια θερμοκρασια...ουσιαστικα θερμοκρασια δωματιου...
Για να δουμε... Βασικά εχω ακουσει/διαβάσει οτι στις 4 μερες σκάνε τα αυγα...αλλά απο καποια σάητ χομπιστων στο εξωτερικο υπήρξαν περιπτωσεις οπου εσκασαν μετα απο 7 ημέρες, οπότε θα περιμένω τόσο για να ειμαι σιγουρη... Σε ποια μερα βρίσκοντα τα δικα σου? ------------------------- Παράθεση:
![]() το πεχα μου ειναι γυρω στο 7... έτσι τα εχω τα αυγα...για να δουμε...
Κωνσταντίνα Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one. Albert Einstein (1879 - 1955) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Celda : 17-10-10 στις 22:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κανενα νέο;;; είδες τπτ? εγω...ουτε ουρά ακομα...
![]() το σαββατο το πρωί τα εβγαλε, αλλα αυριο το πρωι 4η μερα...για να δουμε
|
||||
|
||||
![]()
παιδια συγνωμη αν χαλαω το ποστ και ισως την χαρα σας αλλα απο οσο ξερω απο τα cory σπανια εχουν δει μωρα... ποσο μαλλον να μεγαλωνουν...
οταν ειχα κι εγω αυγα εβλεπα συνεχεια και ειχα δοκιμασει τα παντα... αλλα ποτε δεν ειδα μωρα.. σας ευχομαι να δειτε και να μας κανετε ολους χαρουμενους.... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Ειχα 2 μωρα στο κυριος ενυδρειο για αυτο και μετεφερα τους γονεις σε γεννηστρα ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gta__156 : 20-10-10 στις 14:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Tags |
corydoras |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
corydoras sterbai με σπυρί.... | lion | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 17-11-08 01:21 |
45 λίτρα- corydoras sterbai? | Pleco | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 42 | 22-08-08 22:33 |
Γέννα Corydoras Sterbai | caverman | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 21 | 31-07-06 12:03 |
Τάισμα Corydoras sterbai | pet | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 17-07-06 08:52 |
Corydoras Sterbai | Celda | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 15-04-06 19:05 |