|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως το 2026 pro 2 που εχω καταλαβαινω οτι δουλευει μονο απο την αναταραξη της επιφανειας.Δεν ακουγεται απολυτως τιποτα.
|
||||
|
||||
![]()
Παρομοιως
|
|||
|
|||
![]()
Το δικό μου 2213 δουλεύει τώρα ενάμισι χρόνο και είναι εντελώς αθόρυβο και πάντα μετά το καθάρισμα κάνω αυτό...
![]() Διαβάζω που γράφετε συνέχεια για θορύβους και μου κάνει εντύπωση, φτάνω ακόμη σε σημείο να πιστέψω ότι είναι και ελαττωματικά!!! Τι να πω..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη και εμενα δεν κανει κανα τρομερο θορυβο αλλα σε σχεση με το προ 2 κανει.Οταν κουναω το 2213 το θεμα που εχω ειναι οτι σηκωνεται η μουργα και την στελνει μεσα στο ενυδρειο.
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις βάλει πάνω σφουγγάρι ή ενυδρειακό βαμβάκι για να μην σου συμβαίνει αυτό;
|
|
||||
|
||||
![]()
Η αληθεια ειναι πως οχι.Εχω βαλει ενυδρειακο βαμβακι στην εισοδο του φιλτρου.Τωρα το καταλαβα,ευχαριστω.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eheim 2213 | sofianos7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 19-07-08 12:59 |
EHEIM 2213 | Filotas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 07-04-08 16:38 |
EHEIM 2213 & RIO 180 ή 240 | GFON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 15-02-06 01:04 |
eheim 2213 | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 23-03-05 22:35 |
Eheim 2213 | dim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-11-04 21:46 |