|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επισης μονο καποια σκληροτραχηλα φυτα με αυτες τις κιχλιδες.. εκτος αν εννοεις δυτικης αφρικης.. καλως ηρθες!!!
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω φιλε μου.αυριο θα πας να παρω καποιο φυτο(Egeria densa μαλλον)
και μου φενεται οτι θα αργησω να βαλω καποιο ψαρακι γιατι μαλλον δεν θα βαλω μπολι αλλα θα προσπαθησω να το στρωσω σιγα σιγα μονος μου(μπασ και μαθω και τιποτα),και σε κανα δυο μηνες βλεπουμε... υπομονη να χω.. ![]() thanx |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες, καλό διάβασμα και υπομονή!!
|
|
||||
|
||||
![]()
t το να το στρωσεις μονος σου ειναι μια μακροχρονια διαδικασια.. η καλυτερη λυση ειναι το μπολι...
|
|
|||
|
|||
![]()
οκ παιδες ευχαριστω πολυ ολους σας για τις απαντησεις...
τωρα εβαλα και τα πρωτα μου φυτα(2 anubias)πηρα και τα τεστακια μου ,αρχισα να ταιζω λιγο το ενυδρειο(φυλλαρακια,που ομως επιπλεουν πρεπει?) και περιμενω.... ποτε λετε οτι πρεπει να το μπολιασω???μπορω να παρω απο το μαγαζι(waterinn) ευχαριστω ![]() αααα και προσανατολιζομαι στα πρωτα μοθ ψαρακια να ειναι guppies....τι λετε?ειναι για κοινωνικο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να βαλεις γκαπυ ή εντλερ και μερικες γαριδες και κανενα σαλιγκαρι... οχι ομως και γκαπυ και εντλερ γιατι διασταυρονονται (δεν λεω υβριδιζουν οπως λανθασμενα το αναφερουν οι περισοτεροι γιατι οι απογονοι τους ειναι γονιμοι) και χανετε το ειδος
|
|
|||
|
|||
![]()
Τρίβε τα φυλλαράκια που ταΐζεις όσο πιο ψιλά μπορείς με τα δάχτυλα. Μπόλι μπορείς (και πρέπει) να βάλεις οποτεδήποτε και τώρα βάλε.
Πρέπει όμως αμέσως μετά το μπόλιασμα και τις σωστές μετρήσεις, να βάλεις 1-2 ψάρια και τα υπόλοιπα σταδιακά, από 1-2 κάθε βδομάδα. Καλύτερα ζήτα μπόλι με αγγελία από χομπίστες, μην εμπιστεύεσαι τα πετσόπς. Τα γκάπυς είναι ιδανικά για κοινωνικό και ότι πρέπει για αρχή, Είσαι πολύ γρήγορο πιστόλι Μάνο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|