|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
περιεργο σχημα για θαλασσινο αλλα φυσικα με προσεγμενη μελετη ολα γινονται!!
ενα ενυδρειο ολοκληρο για εναν μανδαρινο ?? αγαπω μανδαρινο!! ![]() ![]() μπορεις να βαλεις μερικα ψαρακια ακομη φυσικα. απλα χωρις σκιμερ μη το φορτωσεις πολυ για να μην αναλωνεσαι οικονομικα και σωματικα στις αλλαγες νερου. σε συστημα χωρις σκιμερ μονο ευκολα κοραλια θα σου προτεινα. μαλακά και ισως lps. θα δεις πως θα πανε. στρωμενα υλικα για φιλτρο εχεις? θα κανεις σαμπ?? γιατι ανεφερες υπερχειλιση..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() οταν αποκτησεις μανδαρινο θελω να μου πεις αν συμφωνεις με το παρατσουκλι που τους εχω δωσει "μονομαχοι της θαλασσας".. για τα εντονα χρωματα...τα διαρκες κουνημα των πλαινων πτερυγιων, τη σταθεροτατη κολυμβηση τους με στροφη του σωματος και οχι μονοκομματα σαν τα αλλα ψαρια.... αλλα και λογω της συμπεριφορας τους. 2 αρσενικοι ποτε μαζι σε ενυδρειο. ο καθρεφτης θα τον εχει συνεχως στην τσιτα.
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια, μια απο αυτες τις μερες θα αγορασω κυκλοφορητες και μου γυαλισαν οι koralia nano 900, σκευτομουν να μπουν δυο, μια σε καθε πλευρα θα ειναι αρκετες η να παω στις 1600??
Επισης εχω στο νου ενα diy συστηματακι για να λειτουργουν εναλαξ ανα 3-4 δευτερολεπτα, θα κανει καλο η να το αφισω??? Ευχαριστω! |
|
||||
|
||||
![]()
αφού τό χεις με τις κατασκευές κάνε ένα φίλτρο άλγης
![]() ------------------------- Παράθεση:
Βασίλης Ομορφιες απο τη Σιφνο η συζήτηση συνεχίζεται και αφού κλείσει ο υπολογιστής, είμαστεεδώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sifnos : 29-10-10 στις 12:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάλι είμαι σύγουρος ότι θα το κάνεις καταπληκτικό το ενυδρείο!
(Ο μανδαρίνος είναι το όνειρό μου. Δεν έχω τολμήσει να αγοράσω ακόμη, 10 μήνες που ασχολούμε με το θαλασσινό γιατί ξεκίνησα με νεκρό βράχο και νεκρό αραγωνίτη. Πιστεύω σε κανά 2 μηνο- στο χρόνο, να έχω και εγώ).
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω!! γιαυτο ρωτησα αν κανει σαμπ
![]() το φιλτρο αλγης ακομη και την ελλειψη σκιμερ μπορει να αντισταθμισει υπο προυποθεσεις.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω φιλε almost, θα βαλω τα δυνατα μου για οτι καλυτερο!!!
Α ρε Βασιλη τι φωτια μου αναψες.... Πραγματικα ουτε που περασε απο το μυαλο μου και για τα αμφι-κοπηποδα ειναι παραδεισος!!!! Παντως δεν ειναι απαραιτητο να εχεις σαμπ για να φτιαξεις το συγκεκριμενο φιλτρο Πανο, αν θυμαστε στο μικρο μεσογειακο με τον αστερια ειχα κανει μια κατασκευη πανω απο το ενυδριο, σιγουρα θα μπορουσε να γινει και σε αυτο κατι διακριτικο και λειτουργικο!!! Οποτε παιρνω τις 900 και θα δω τι θα χρειαστω απο υλικα για το φιλτρο!!! Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεος στο αλμυρο νερο & προβληματα | kamberman | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 79 | 21-12-10 01:45 |
Βοηθεια για νεο (περιεργο) αλμυρο | 3r4ndo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 26-08-09 11:41 |
aple snail σε αλμυρο??? | tonisgr | Σαλιγκάρια | 5 | 20-02-09 12:09 |
αγνωστου προελευσεως αλμυρο μαμουνι..... | klaz | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 5 | 21-08-07 09:58 |
εμβολιασμοσ σε αλμυρο νερο!!γινετε? | joe21r | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 09-03-06 23:44 |