|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά τα φώτα σας, αν ξέρει κάποιος τι να κάνω ή έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα ας βοηθήσει...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- όχι δεν βάζω,χρειάζεται?ξέρω πως αντέχουν και πως είναι ανθεκτικές οι ανουμπίες. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratos89 : 12-10-10 στις 23:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
για καφε αλγη μου φαινεται φιλε μου.
|
|
|||
|
|||
![]()
και εγώ στην αρχή για καφέ άλγη το πέρασα αλλά είδα φότο και δεν έμοιαζε.
------------------------- πρόσφατα άλλαξα λάμπα γιατί αυτή που είχα ήταν 3 χρόνων και είχε χάσει την απόδοση της,αλλά η ανουμπία μου είχε ήδη αυτές τις κηλίδες περίμενα και εγώ να αρχίσει να πέρνει πίσω αλλά αυτή αυξάνεται μέρα με την μέρα! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratos89 : 12-10-10 στις 23:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αλλαγές νερού κάθε πότε κάνεις και πόσο. τιμες νερού καθόλου? φωτισμός? λίτρα? φίλτρανση? η ανούμπιες γενικά είναι από τα εύκολα και μη απαιτητικά φυτά. απότι είδα δεν έχεις σχεδόν καθόλου φυτά στο ενυδρείο σου. είναι άσκοπο να ρίξεις λίπασμα. μόνο άλγες θα σου προκαλέσει
|
|
||||
|
||||
![]()
καφε αλγη ειναι μη σκας. με το αγγιγμα και μονο απομακρυνεται. ειναι νεοστημενο το ενυδρειο σου? συνηθως κανει τον κυκλο της και φευγει. η ανουμπια σου μια χαρα ειναι φυτεμενη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φευγει για πλακα με το χερι. δεν ειναι τπτ |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν εβαζες διοξιδιο δεν θα ειχε αυτη την αναπτυξη η αλγη αυτη .
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με CPD, help !!!!! | Roi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 05-12-09 21:09 |
NO3 πρόβλημα | AlexandraT | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 33 | 28-11-08 23:32 |
εχω πρόβλημα | smartcdi | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 26-09-07 13:18 |
Πόσο καιρό μένει ανθισμένη μια ανουμπία ? | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 27-08-04 16:26 |