πρόβλημα με ανουμπία
2 Συνημμένο(α)
παιδιά την βοήθεια σας η ανουμπία μου έχει βγάλει κάτι μαύρες κυλίδες τι έχει?τι πρέπει να κάνω?ευχαριστώ...
|
Δεν πρεπει να ειναι φυτεμενες οι ριζες της ανουμπιας
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παιδιά τα φώτα σας, αν ξέρει κάποιος τι να κάνω ή έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα ας βοηθήσει...:confused:
|
Να σε ρωτησω κατι . Διοξιοδιο του ανθρακα βαζεις στο ενυδρειο ? Μιαζει με ενα ειδος μαυρης αλγης σαν κηλιδα .
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
για καφε αλγη μου φαινεται φιλε μου.
|
Παράθεση:
|
και εγώ στην αρχή για καφέ άλγη το πέρασα αλλά είδα φότο και δεν έμοιαζε.
------------------------- πρόσφατα άλλαξα λάμπα γιατί αυτή που είχα ήταν 3 χρόνων και είχε χάσει την απόδοση της,αλλά η ανουμπία μου είχε ήδη αυτές τις κηλίδες περίμενα και εγώ να αρχίσει να πέρνει πίσω αλλά αυτή αυξάνεται μέρα με την μέρα!:( |
αλλαγές νερού κάθε πότε κάνεις και πόσο. τιμες νερού καθόλου? φωτισμός? λίτρα? φίλτρανση? η ανούμπιες γενικά είναι από τα εύκολα και μη απαιτητικά φυτά. απότι είδα δεν έχεις σχεδόν καθόλου φυτά στο ενυδρείο σου. είναι άσκοπο να ρίξεις λίπασμα. μόνο άλγες θα σου προκαλέσει
|
καφε αλγη ειναι μη σκας. με το αγγιγμα και μονο απομακρυνεται. ειναι νεοστημενο το ενυδρειο σου? συνηθως κανει τον κυκλο της και φευγει. η ανουμπια σου μια χαρα ειναι φυτεμενη.
|
Παράθεση:
φευγει για πλακα με το χερι. δεν ειναι τπτ |
Παράθεση:
|
αν δε φευγει με το χερι τοτε σιγουρα δεν ειναι καφε αλγη οσο και να μοιαζει....:confused:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:29. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board