|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειδα οτι το ονοματακι μου μπηκε στην λιστα........
Οσοι εχουν κανει παραγγελια θα παρουν τα πραγματα τους στην συναντηση. Οσοι δεν εχουν παρει κατι και θελουν να τα παρετε σημερα για να μου τα φερουν αυριο. Ο Χαβιτο τα πηρε τα δικα του!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά πήγα σήμερα στο συγκεκριμένο μαγαζί και αμφιβάλω αν υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενήσει πολλά άτομα ταυτόχρονα. Αλλά αυτό λύνεται. Το κυριότερο μείον του για μένα είναι το γεγονός ότι ο καφές ήταν άθλιος κυριολεκτικά. Και ο νες (3,80¤) και ο φρέντο καπουτσίνο (4,5¤).
|
|||
|
|||
![]()
Πω πω τι εκβιαστής είναι τούτος??? Για να έρθει στην προηγούμενη, ήθελε σκουλήκια, τώρα ζητάει προφίλτρα, να δω τι θα ζητήσει στην επόμενη...
![]() Παράθεση:
Πάντως επειδή έχω πιεί εκεί φραπέ πολλές φορές, καλός ήταν, μπορεί να έτυχε. bokostas (+ ένα νιάτο) christsos (+ ένα νιάτο) xb307 panos1972 Αλέξης6 kingrim zipo pagos4 lion Alex_Salonica drbig Prokroustis red rubin Κλεόβουλος |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ και εγώ
![]() ![]() ![]() Και αν υπάρχει λίγη μος θα ήμουν υπόχρεως |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν υπάρχει την έχω κλείσει όλη εγω για τους επόμενους 2 μήνες (Σοβαρά μιλάω!!)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα μπορεσω να βρεθω αλλα αν μπορει καποιος` να περασει εχω πολυ μοςς για τη συγκεντρωση
|
|||
|
|||
![]()
-------------------------
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 09-10-10 στις 10:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 09-10-10 στις 10:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
bokostas (+ ένα νιάτο)
christsos (+ ένα νιάτο) xb307 panos1972 Αλέξης6 kingrim zipo pagos4 lion Alex_Salonica drbig Prokroustis red rubin Κλεόβουλος Posidwnas Tην ''βλέπω'' την δουλειά να είμαστε περισσότεροι από την προηγούμενη Κυριακή... ![]() ![]() ![]() Μάλλον θα πρέπει σοβαρά να σκεφτούμε το ''ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ'' |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά ΦΤΑΝΕΙ με το παρουσιολόγιο κάθε 2 μηνύματα. καταντάει υπερβολικό..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |