|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αρα αλλαγη............απο μηνιαια σε εβδομαδιαια με εναλλαγη στα μερη !!!!!!
πολυτοπικη και πολυκοσμικη!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Λοιπόν η μηνιαία συνάντηση στο BENNIGANS και μετά καθε εβδομάδα, με δικαιολογία ότι δεν μας αρέσει το μαγαζί, να πηγαίνουμε σε άλλα μαγαζιά ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ε ρε παντόφλα που έχετε να φάτε οι παντρεμένοι |
|
|||
|
|||
![]()
Εντάξει, το παρακάναμε τον τελευταίο καιρό, αλλά αυτό δεν εννοούσαμε ότι πρέπει να ελέγξουμε όλα τα μαγαζιά που προτάθηκαν
![]() Κι έχουμε καβάντζα το φράγμα της Θέρμης και τον Κέδρινο λόφο, αν και είμαι αισιόδοξος ότι αν πράγματα είναι όπως μας τα είπε ο Πάνος, ίσως να μη χρειαστούν άλλες έκτακτες αναγνωριστικές και να καταλήξουμε οριστικά στο Les Amis. bokostas christsos xb307 panos1972 Αλέξης6 kingrim zipo pagos4 lion Alex_Salonica drbig Prokroustis |
|
||||
|
||||
![]()
25 άτομα Χ 4 ευρώ ο καφές Χ τέσσερις φορές τον μήνα = 400 ευρώ!!
Ξέρετε τι μπορείτε να νοικιάσετε με 400 ευρώ? ¶σε που με έναν εξαερισμό μπορείτε και να καπνίζετε!!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εσένα όμως δεν σε βλέπουμε στις συναντήσεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η αλήθεια είναι πως εδώ και καιρό θέλω να έρθω στις συναντήσεις όμως ΚΑΘΕ Σ/Κ είμαι απασχολημένος.
Που θα πάει θα τα καταφέρω και θα έρθω να τα πούμε από κοντά. |
|
||||
|
||||
![]()
εσυ να ερθεις πρωτα στο μαγαζι να δουμε τι θα κανουμε με το 300αρι νταμαρι που θελω και μετα να πας στις συναντησεις!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |