|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλά,αυτό το κατάλαβα....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δημητρη ειναι αυτα που μου ειχες πει οτι ισως εφερνες οταν μου εδωσες τα απιστο ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρον!
Με 2 rainbow shark 1 Epalzeorhynchos munense (albino red shark) 1 Epalzeorhynchos frenatum Ενυδρειο: 120λ Ph: 7 Dh:10 Μηκος: 9cm Τροφη: ταμλπετες αλγης, flakes Θυμαμαι που τα ειχα παρει στο 1/3 του μεγεθους τους και τωρα ειναι σχεδον θηρια και τηνουν να μεγαλωσουν ακομα πιο πολυ αλλα θελουν μεγαλυτερο ενυδρειο. Το albino ειναι καπως επιθετικο.
|
||||
|
||||
![]()
Geovai,αυτα τα ψαρακια δεν ανηκουν στα ουρανια τοξα,απλα το ονομα αυτο ειναι η εμπορικη ονομασια τους λογω τον χρωματων τους.Τα συγκεκριμενα ψαρια ειναι Ασιατικα.
Τα ουρανια τοξα εχουν γεωγραφικη κατανομη στην Παπουα Νεα Γουινεα,στην Αυστραλια και μερικα ειδη της Μαδαγασχαρης. Nικο ναι,αυτα ειναι τελικα εβγαλα ακρη με την μεταφορα και τα παρελαβα προχθες απο το αεροδρομιο.
|
||||
|
||||
![]()
οκ δεν το γνωριζα!
|
||||
|
||||
![]() Εχεις ομως και εσυ ουρανιο τοξο. Βλεπω στο ενυδρειο σου μια (?) μελανοταινια Boesemani (πρεπει να τις κραταμε σε κοπαδι τουλαχιστον 5 ατομων).
|
||||
|
||||
![]()
ναι αυτο το ξερω οτι ειναι rainbow αλλα δεν την εχω πλεον. την χαρισα διοτι ειχε μεγαλωσει αρκετα και ετρωγε τα μικρα των ξιφοφορων. δεν το γνωριζα οτι εξαιτιας της δεν εμενε ουτε ενα μικρο ζωντανο, μεχρι που το εμαθα απο εσας! και τωρα που δεν την εχω, εχω 3 μικρα ξιφοφορακια 1 μηνα! ειναι πολυ ωραιες οι boesemani. αυτο το κιτρινο - πορτακαλι που βγαζουν ειναι τελειο. εν το μεταξυ το βραδυ μολις εκλεινε το φως σκουρενε πολυ δερμα της και μετα απο καμια ωρα που ηταν ανοιχτο το φως ξανα επαιρνε το χρωμα της!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποσοι labidochromis sp. yellow | aNe | Malawi | 7 | 05-09-10 12:49 |
Συμβατότητα Rainbow Shark | nsi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 27-08-08 13:57 |