|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και οπως λες το νερο σου ειναι μαλακο για τα ψαρακια αυτα,η κατασταση τους ειναι απλα...Εξαιρετικη!
Μπραβο Ολγα!
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστω Δημητρη,αλλα θελω καποια στιγμη να τα χωρισω και να εχει το καθενα τις καταλληλες συνθηκες,δυστυχως δεν φτανουν τα λεφτα να τα κανεις ολα μαζι,σιγα σιγα...Οταν ομως με το καλο τα χωρισω,ποιες θα ηταν οι ιδανικοτερες τιμες για τα φουρκατακια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ιδανικες τιμες ειναι ph 7.6 -7.8, kh 12-15,θερμοκρασια 24-26 c.
|
|||
|
|||
![]()
Παρόν
Νέος στα παραδεισόψαρα με iriatherina werneri κοπαδάκι 8 άτομα Ενυδρείο φουλ φυτεμένο 100 λίτρων ph,kh,gh βρύσης Αθηνών και θερμοκρασία στους 26 Τα έχω πολύ λίγο καιρό αλλά με έχουν καταπλήξει Τα γνώρισα από τα άρθρα του Raven |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι μπραβο...Αφου ξερω οτι ειμαστε πολλοι που εχουμε εστω ενα ειδος!
|
||||
|
||||
![]()
iriatherina werneri και εγω σε παρεακι των 8 κανα 20ημερο τα εχω σε 87 λιτρα ενυδριο οχι πολυ φυτεμενο! σιγα σιγα, ολα μαζι δεν γινονται!!
υ.γ. βρε ολγα που τα βρηκες τα furcatus εφαγα ολο τον κοσμο!!!
|
||||
|
||||
![]()
Mελανοταινια preacox σε φυτεμενο 120 λιτρων με ph 7,kh 5 και ειναι πανεμορφα....
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παρών κι εγώ με 5 pseudomugil furcatus και 5 pseudomugil gertrudae.
Τα έχω σε 80λιτρο όλα μαζί και όχι μόνα τους ![]() Φουλ φυτεμένο με ΡΗ 7,5 - ΚΗ 12 - GH 14 -θερμοκρασια 25 c zapatas τα πήραμε από την 1 και μοναδική φορά που έφερε furcatus το πετσοπ Αζόρες στην Θεσσαλονίκη. Όλγα ξέρω πως μπορείς να τα χωρίσεις εύκολα, μου δίνεις τα φουρκατάκια και παίρνεις τις γερτρούδες.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποσοι labidochromis sp. yellow | aNe | Malawi | 7 | 05-09-10 12:49 |
Συμβατότητα Rainbow Shark | nsi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 27-08-08 13:57 |