|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή πήγα από τις εγκαταστάσεις τις isomat βλέπε λινκ ποστ 59.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=35764&page=2 Να σου πω να ξέρεις ότι έχει στην σύνθεση του ως βάση το τσιμέντο και καλό είναι να το αφήσεις 5 ημέρες τουλάχιστον να στέγνωση και μετά να το βάλεις σε νερό. Εγώ θα βάλω το aquamat elastic. ![]() το 35σκονη+5υγρο= 40 λιτρα τιμή κάπου στα 70 ευρώ και το 5σκονη+2υγρο = 7 λιτρα κάπου 20 ευρώ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα εχω προβλημα λες???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι να σου πω το elasticφαντάζομε πιάνει μια πλαστική κρουστά που ίσως για την περίπτωση σου να το χρειάζεσαι για να μην γρατζούνιουνται τα ψαριά. Μπορεί όμως να είναι και αχρείαστο.!!!! ![]() ![]() Από την στιγμή που δε το χρειάζεσαι σαν μονωτικό και έχει ως βάση το τσιμέντο. Γιατί δεν βάζεις λίγο τσιμέντο? ![]() Αν το σκέτο ακουαματ δίνει στο τέλος μια υφή όπως το τσιμέντο βαλέ τσιμέντο. ![]() Αν το είχα δοκιμάσει θα είχα και άποψη. Σε αυτήν την φάση μονό πληροφόρηση μπορώ να προσφέρω Μακάρι να το είχα δοκιμάσει να σε κατατόπιζα καλυτέρα. ![]() Σίγουρα η ελαστικότητα δεν θα το αφήσει να κάνει ρωγμές . Σε ότι αφορά το elastic
|
||||
|
||||
![]()
δεν θελω να βαλω σκετο τσιμεντο γιατι θα περασω και 1-2 χερια το ενυδρειο οποτε πιο καλα να ειναι ενα στεγανωτικο....
στο υπαρχον που εχω παρει γραφει στο τεχνικο φυλλαδιο.... Σε υποστρώματα που υπόκεινται σε δονήσεις ή σε έντονες συστολοδιαστολές, όπως γυψοσανίδες, μοριοσανίδες, δάπεδα με ενδοδαπέδια θέρμανση, ταράτσες, μπαλκόνια, πισίνες κλπ., θεωρείται απα-ραίτητη η ελαστικοποίηση του AQUAMAT. Αυτό επιτυγχάνεται με την προσθήκη 5-10 kg ADIFLEX-B σε 25 kg AQUAMAT και ποσότητας νερού ανάλογα με την επιθυμητή εργασιμό-τητα. οποτε γινετε ελαστικο και αυτο!!!! θα παω αυριο να παρω και το ADIFLEX-B και θα ειμαι οκ... ευχαριστω παντος!!!!
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! χθες και σημερα εκανα τις δοκιμες μου σε μια πετρα απο αφρολεξ και σας δειχνω τα αποτελεσματα....
![]() ![]() στην πρωτη φωτο εχουμε την πετρα της δοκιμης ( το πειραματοζωο ) στην δευτερη φωτο βλεπουμε την δεξια μερα περασμενη με AQUAMAT αναμιγμενο με νερο. στην αριστερη μερια βλεπουμε την πετρα περασμενη με AQUAMAT παλι αλλα αναμιγμενο με ADIFLEX-B. η διαφορα αναμεσα στα δυο εκτος απο το χρωμα ειναι πως με σκετο AQUAMAT μολις τριψεις λιγο την πετρα φευγει το υλικο και μενει μονο το αφρολεξ, κατι που δεν θελουμε με τιποτα... ![]() ![]() στην αριστερη μερια που εχουμε βαλει AQUAMAT+ADIFLEX-B. το μιγμα γινετε ελαστικο και οσο και αν το τριψουμε δεν φευγει το παραμικρο... + οτι το χρωμα ειναι πιο ομορφο και πιο φυσικο... στην τριτη φωτο τελος βλεπουμε μια φωτο απο την λιμνη malawi και την πετρα για να δουμε ποσο κοντα ειμαστε στο φυσικο χρωμα της λιμνης... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχει ωραιο αποτελεσμα εγω θα προτιμουσα την αριστερη μερια εχω την εντυπωση οτι τεριαζει στο χρομα καλιτερα με τν φοτογραφια..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η δεξια αν μπει στο νερο το ιδιο χρωμα θα παρει με την αριστερη... αλλα το προβλημα ειναι οτι μαδαει με ενα απλο τριψιμο... φαντασου να αρχισουν να τρωνε οι κιχλιδες αλγη.... ![]() ![]() ![]() παντος εγω την δεξια δεν την εβαζα στο ενυδρειο, το χρωμα μου κανει καπος ψευτικο... ενω η αριστερη μου δειχνει πιο ομορφα.... πιο φυσικη... κοιτα και τα βραχια οταν πλησιαζουν στο νερο, τι χρωμα εχουν.... το βρεγμενο... χιχιχιχιχι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κανουν αυτες οι πετρες και η αμμος για malawi | aris2 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 02-03-09 23:12 |
Σκεψη κατασκευης 300 λιτρου | giler84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 21-01-09 14:48 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ 180Χ80Χ70-ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ | Μικρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 17-05-08 12:33 |
ΠΕΤΡΕΣ MALAWI | Μικρος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 17-12-07 07:59 |
Πετρες σε ενυδρεία με κιχλίδες Malawi | Carebean pirate | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 17-06-06 20:39 |