|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα συνονόματε,
Ψάνχομαι για πέτρες τον τελευταίο καιρό και έχω διαβάσει για διάφορες προσπάθειες κατασκευής τεχνητών πετρών. Πως σκοπεύεις να τις βυθίζεις? Ή απλά θα τις κολλήσεις την μια πάνω στην άλλη? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ισως στην κορφη να μπουν και 2-3 πετρες κανονικες ιδιου χρωματισμου... ολο το δυσκολο ειναι το να βαφτουν... εκει ζοριζομαι...
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, το θέμα του βαψίματος σηκώνει πολύ κουβέντα, περί τοξικότητας χρωμάτων, αντοχής στο νερό κλπ. Είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή το καλοκαίρι με σιλικόνη και άμμο αλλά δεν μου άρεσε οπτικά το αποτέλεσμα. Περισσότερο γλυκό, παρά πέτρα μου θύμιζαν
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θελω να φενετε κατι ομορφο και φυσικο...
|
|||
|
|||
![]()
Βάλτες όπως νομίζει, και μετά ψεύτικες και αληθινές κόλησε τες με πολυεστέρα και βάψτες όπως το ενυδρειο που ετοιμάζεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ξένα φορουμ έχω διαβάσει για το krylon fusion που είναι απ΄ ότι λένε το μόνο χρώμα που βγαίνει σε spay και είναι κατάληλο για το ενυδρείο.Έχει ποικιλία χρωμάτων αλλά από το επίσημο σιτε τους ο ποιο κοντινός αντιπρόσωπος είναι στην κύπρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.misterart.com/painting/en...r-plastic.html
που λέει όμως ότι είναι κατάλληλο για ενυδρεία? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κανουν αυτες οι πετρες και η αμμος για malawi | aris2 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 02-03-09 23:12 |
Σκεψη κατασκευης 300 λιτρου | giler84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 21-01-09 14:48 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ 180Χ80Χ70-ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ | Μικρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 17-05-08 12:33 |
ΠΕΤΡΕΣ MALAWI | Μικρος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 17-12-07 07:59 |
Πετρες σε ενυδρεία με κιχλίδες Malawi | Carebean pirate | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 17-06-06 20:39 |