|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() __________________________________________________ Αμαλία η φύση σίγουρα θα κάνει τη δουλειά της και με τη δικιά σου περίπτωση. Και υπάρχει και ο Μεγαλοδύναμος... μην απελπίζεσαι... Πιο επικίνδυνη είσαι εσύ με τις θέσεις σου για τα ζώα, παρά οι γέννες. __________________________________________________ Roussaks είπα ότι και οι εκτροφείς πουλάνε σε ανίκανους ιδιοκτήτες, και ευνοούν την αύξηση των αδέσποτων. Για τα υπόλοιπα δε σχολιάζω. Δε θα συμφωνήσουμε ούτως ή άλλως.
|
|||
|
|||
![]()
Παρακαλω πολυ λιγο ευγενεια δεν βλαπτει ποτε κανεναν. Οσο και να διαφωνεις με τις θεσεις καποιου δεν χρειαζονται τετοιοι χαρακτηρισμοι ειδικα αν ο αλλος δεν εδωσε το δικαιωμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό μαζεύτηκε νεογέννητο μέσα από μια κούτα δίπλα στα σκουπίδια πριν περίπου ένα χρόνο. Ημίαιμο. Είναι φίλου και επειδή το βγάζει βόλτα πάνω από το σπίτι μου τον έχω πετύχει αρκετές φορές. Το σκυλί τον υπακούει τρομακτικά πολύ. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Κι αυτό επειδή το αγαπάει υπερβολικά και ασχολείται μαζί του. Το βγάζει βόλτα 3 φορές την ημέρα. Δεν θυμάμαι την ανάμειξη, αν μπορείτε βοηθήστε! Δεν σκοπεύει να του κάνει στείρωση.
![]() Δεν έχω ιδέα από σκυλιά.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
Αναπαραγωγή Bee | Τσιόνογλου Σταύρος | Γαρίδες του γένους Caridina | 5 | 20-05-10 12:16 |
Αναπαραγωγή | puravlos | Bettas | 4 | 18-06-07 15:07 |
Αναπαραγωγή Ροδόστομων | John T | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 9 | 09-04-05 12:15 |