|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εχετε δικιο λαθος μου μαλαουι
------------------------- Παράθεση:
1.το ενυδρειο ειναι 240 λιτρα το juwel rio 240 2.οκ 3.ναι τα σφουγγαρια ενοω. δεν εχει πεσει στην αντηληψη μου καποια αρρωστια. μου εχει κολησει να τα αλλαξω. α και κατι αλλο ποσα χρονια ζωης εχουν τα μαλαουι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kws : 27-09-10 στις 17:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Άρα δεν χρειάζεται να αλλάξεις τα σφουγγάρια (τα ξεπλένεις μόνο απαλά σε νερό ενυδρείου να μην χάσουν τις αποικίες των βακτηρίων).
Αν δεν έχεις άλλα υλικά στο φίλτρο να προσθέσεις και siporax ή substrat(υπάρχουν κι άλλα καλά βιολογικά υλικά). Το μόνο που πετάς (αν υπάρχει) είναι το Filter wool(ενυδρειακό βαμβάκι) που μπαίνει στο τελευταίο τμήμα του φίλτρου πριν την έξοδο. Οι κιχλίδες είναι απο τα μακροβιότερα ψαράκια φτάνει να τους δώσεις τις κατάλληλες συνθήκες και χώρο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγω λεω για να ειμαι σιγουρος να τα αλλαξω. καλητερα δεν ειναι δεν κοστιζει και τπτ? το μακαρονι το αφηνω?
|
|
||||
|
||||
![]()
άντε με το καλό η αρχή στα σκληρά όπως πολύ σωστά αναφέρει ο φίλος Κλεόβουλος
και στα 240 λιτ. μπορείς να κάνεις θαύματα και να έχεις ενα κουκλί ενυδρείο. απλά μην βιαστείς όσων αφορά τα ψάρια, περίμενε προτάσεις όταν με το καλό φτάσεις εκεί , υπάρχουν πολλά τσακάλια εδω μέσα που ξέρουν πολλά και θα σε βοηθήσουν να στήσεις ένα σκληρό για άντρες ενυδρείο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν είναι το λείο κεραμικό άστο στο πρώτο τμήμα του φίλτρου(απο κει που εισέρχεται το νερό)για μηχανική φίλτρανση.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() και κατι αλλο. θα χρειαστω εξωτερικο φιλτρο η με καλυπτει του ενυδρειου? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
για παπιες ξεκινησα σε βιοτοπο κατεληξα | themosb | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 122 | 26-11-13 17:10 |
μετα απο σκεψη..κατεληξα!(περιπου..) | jkaram | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 02-03-07 23:34 |