|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω λεω για να ειμαι σιγουρος να τα αλλαξω. καλητερα δεν ειναι δεν κοστιζει και τπτ? το μακαρονι το αφηνω?
|
|
||||
|
||||
![]()
άντε με το καλό η αρχή στα σκληρά όπως πολύ σωστά αναφέρει ο φίλος Κλεόβουλος
και στα 240 λιτ. μπορείς να κάνεις θαύματα και να έχεις ενα κουκλί ενυδρείο. απλά μην βιαστείς όσων αφορά τα ψάρια, περίμενε προτάσεις όταν με το καλό φτάσεις εκεί , υπάρχουν πολλά τσακάλια εδω μέσα που ξέρουν πολλά και θα σε βοηθήσουν να στήσεις ένα σκληρό για άντρες ενυδρείο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν είναι το λείο κεραμικό άστο στο πρώτο τμήμα του φίλτρου(απο κει που εισέρχεται το νερό)για μηχανική φίλτρανση.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() και κατι αλλο. θα χρειαστω εξωτερικο φιλτρο η με καλυπτει του ενυδρειου? |
|
||||
|
||||
![]()
Σου συστήνω δύο ή ένα εξωτερικό
|
|||
|
|||
![]() λες να χρειαστει ε? δυο εσωτερικα ενοεις? νομιζω πως δεν συνφερει χανεις χωρο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εξωτερικά εννοώ σε 120 λίτρα και πάνω πάντα εξωτερικό και κερδίζεις και χώρο και πιο πολλή βιολογία έχεις
εγω σε ριο 125 έχω 700 λ ωρα εξωτερικό
|
|||
|
|||
![]()
το δευτερο ειναι απαραιτητο η μπορω να το αποφυγω και να ειμαι πληρης ενοειται με αυτο που εχω?
αυτο εχω δει καλο σας φαινεται? http://www.osmosisaquariums.gr/index...emid=1&lang=el |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
για παπιες ξεκινησα σε βιοτοπο κατεληξα | themosb | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 122 | 26-11-13 17:10 |
μετα απο σκεψη..κατεληξα!(περιπου..) | jkaram | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 02-03-07 23:34 |