|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το πιο συμφερον ειναι το alpha που ειπε και ο Κλεοβουλος
με το prime ειχα προβλημα με καποια ψαρια μου , στρεσσαρονταν και για καμια εβδομαδα δεν τα εβλεπα και πεθαινε και ο γονος των γκιζανιων σε αυτα τα ειδη το γυρισα στο aquasafe και δεν εχω προβλημα , σε καποια αλλα ενυδρεια δεν βαζω αντιχλωριο |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
50-100-250-500 ml
http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=551 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με το prime παιδια οταν η αλλαγη νερου ειναι 10-20 λιτρα υπαρχει προβλημα?ναι για τα πολλα λιτρα το χρησιμοποιω κ εγω αλλα οταν ειναι για λιγα?θα ριχνω σταγονες?λετε να εχω προβλημα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια!!να σαι καλα κλεοβουλε!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπορείς να πάρεις από φαρμακείο μια πολύ μικρή σήριγγα, από αυτές που κάνουν οι διαβητικοί ενέσεις ινσσουλίνης, χωράει 1ml, με διαβαθμίσεις 0,1ml. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η αναλογια ειναι περιπου 20 σταγονες = 1ml Η μια σταγονα ειναι: 1ml : 20 = 0.05 ml Μπορει να τσεκαρει και ο καθενας το δικο του σταγονομετρο, γεμιζωντας το με 1 ml υγρου και να δεις ποσες σταγονες θα βγουν. Παραδειγμα: Για 20λιτρο γαριδοενυδρειο αλλαζω 4λιτρα, Η αναλογια αντιχλωριου prime ειναι 5ml ανα 200 λιτρα, δλδ 5/200 = 0.025 ml ανα λιτρο. Για 4 λιτρα η δοσολογια ειναι: 0.025 X 4 = 0.1 ml 0.1 ml δια 0.05 (σταγονα) = 2 σταγονες Ριχνω λοιπον στο 4λιτρο μπετονακι 2 σταγονες prime.
|
|||
|
|||
![]()
Στο prime των 50 ml λεει στις οδηγιες χρησης ως δοσολογια μια σταγονα/2λιτρα.Το καπακι εχει τρυπουλα για σταγονες.
Προσωπικα το χρησιμοποιω στα μικρα ενυδρεια(και το γεμιζω οποτε αδειασει απο το 500ml).Για τα μεγαλα ενυδρεια-μεγαλυτερες αλλαγες- με συριγγες. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχω πάρει μισόλιτρο (500ml). Απο εκεί και πέρα σίγουρα υπάρχει μικρότερο (100άρι και 50άρι), για μεγαλύτερο δεν ξέρω αλλά το μισόλιτρο κρατάει καιρόοοοοοο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντιχλωριο | ducatisti | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 11-01-10 21:47 |
άνθρακας vs αντιχλωριο | sotirios | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 12-09-09 11:15 |
αντιχλωριο | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 27-08-07 20:29 |
ΑΝΤΙΧΛΩΡΙΟ για μονομαχους??? | mariah | Bettas | 19 | 14-05-07 17:18 |
αντιχλωριο | stefapat | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 21-12-06 02:17 |