|
|
|||
|
|||
![]()
έχω φίλτρο...πακέτο με το ενυδρείο το πήρα...οπότε είναι το αντίστοιχο για το μέγεθος του ενυδρείου.
για τα τεστ ναι ξέρω πρέπει να πάρω...απλά να προλάβω πρώτα το ψαράκι θέλω... |
|
||||
|
||||
![]()
Το φίλτρο το έχεις στρώσει; Melafix πήρες για να χορηγήσεις;
Τί έχεις κάνει ως τώρα; ![]()
|
|||
|
|||
![]()
το άφησα μερικές ημέρες σε λειτουργία και έπειτα έριξα safestart. σε ένα εικοσιτετράωρο έβαλα το ψάρι. το είχα διαβάσει και από κάποιον που το έκανε με αυτή τη σειρά με επιτυχία. στο πετ σοπ μου είχαν πει κατευθείαν να ρίξω το ψάρι.
------------------------- α και για melafix έψαξα εχθές και δεν βρήκα πουθενά!!!απογοήτευση... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hello : 26-09-10 στις 13:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το ψαρι με βαση αυτα που λες εχει fin rot βαλε λιγο ενυδρειοακο αλατι η τυροκομικο το χοντρο χωρης συντιριτικα. η τροφη που ρειχνεις ειναι μια χαρα αν δεν τρωει μην του ρειχνεις αλλο..κανε και ποιο συχνες αλλαγες νερου.
------------------------- διαβασε και εδω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 6981giwrgos : 26-09-10 στις 13:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ναι διαβάζοντας εχθές κατέληξα ότι έπρεπε να πάρω αλάτι ενυδρειακό...και πήγα στο πετ σοπ το οποίο μου έδωσε lake salt για κηχλίδες...μου είπαν ότι είναι αυτό το αλάτι...δεν το χρησιμοποίησα όμως...γιατί έγραφε ότι είναι χημικό μίγμα που αντικαθιστά το φυσικό περιβάλλον των κηχλιδων.μου δημιουγρήσε μια αμφιβολία... είχαν και το ectopur...
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά αυτά τα pet shop είναι σκέτη μάστιγα...
Πρώτα λέει να ρίξεις κατευθείαν το ψάρι, σε άστρωτο ενυδρείο (το safestart προσωπικά πιστεύω ότι έιναι μεγάλη μουφα, όπως και τα συναφή), μετά σου δίνει αλάτι για κιχλίδες... Βρες αλάτι τυροκομικό, και μέτρα άμεσα τη συγκέντρωση αμμωνίας και νιτρώδων στο νερό γιατί πιθανότατα απο κεί ξεκινάει το πρόβλημα. Οι μετρήσεις θα σου πουν και το πόσο συχνά να αλλάζεις νερό μέχρι να ξεπεραστεί. |
|
||||
|
||||
![]()
διαβασε τι μου ειπαν εμενα οταν ο μονομαχος μου επαθε fin rot και το εσοσα απο το 22 ποστ και κατω ειναι η ασθενια.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=40516 |
|
|||
|
|||
![]()
παιδιά ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. τελικά βρήκα σήμερα χοντρό αλάτι τυροκομικό και προσέθεσα σταδιακά 2γρ/λιτρο. να το κάνω αυτό για δέκα ημέρες περίπου ε;
όταν το έριξα σηκώθηκαν από τον πάτο πολλά μαύρα κομματάκια...τι μπορεί να είναι;;; και μήπως δημιουργούν πρόβλημα; να σημειώσω ότι το ενύδρειο το έχω μία εβδομάδα περίπου με το ψαράκι μέσα οπότε δεν νομίζω να είναι περιττώματα μόνο περιττώματα... ευχαριστώ εκ των προτέρων |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶ρρωστος μονομάχος-αντιμετώπιση | hello | Bettas | 26 | 12-05-12 15:10 |
άρρωστος pleco! Αντιμετώπιση! | aquaristas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 06-11-09 13:23 |
άρρωστος μονομάχος | Maximina | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 20-02-08 13:11 |
άρρωστος μονομάχος-ΒΟΗΘΕΙΑ- | nancy | Bettas | 4 | 07-10-05 00:05 |
Μονομάχος άρρωστος ή όχι? | spirosta | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 48 | 27-09-05 19:21 |