|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να μην μεταφέρω το θέμα, συμπλήρωσε τη φόρμα και άνοιξε ένα νέο thread στην κατηγορία "Ασθένειες - θεραπείες γλυκού νερού".
Κι εμένα για ick μου ακούστηκε αρχικά, το οποίο εξελίχτηκε σε fin rot(?) Τώρα έχει άσπρα σημάδια στα πτερύγια ή στο σώμα του, ή μόνο φαγωμένα πτερύγια? Καμίά φωτογραφία θα βοηθούσε αρκετά. Το αλάτι είναι αυτό: http://www.seachem.com/Products/prod...dLakeSalt.html ??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ναι αυτό είναι το αλάτι! να το πάω πίσω; το άλλο που είχαν να μου δώσουν ήταν το ectopur. συμπλήρωσα τη φόρμα και την έβαλα στη σωστή κατηγορία. σόρρυ αλλά δεν το πολυξέρω το forum... όσο για το αν εξαπλώθηκε και στο σώμα...νομίζω πως όχι... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κάνει για τη δουλειά που το θεσ δυστυχώς. Αν μπορείς πήγαινέ το πίσω. Μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν αλάτι τα πετσοπ που πας.. Που μένεις στην Αθήνα (μήπως σου προτείνουμε κανένα στην περιοχή σου)?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άρρωστος μονομάχος! Fin Rot??? | Artsi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 21-08-09 14:59 |
Άρρωστος μονομάχος | Antonisjk | Bettas | 11 | 15-05-09 18:18 |
Fin rot σε μονομάχο που πέρασε ich πρόσφατα. Ζητώ βοήθεια για αντιμετώπιση. | Stathis.k | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 20-04-09 20:48 |
Άρρωστος μονομάχος? | nikhatzi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 23 | 15-02-09 22:44 |
Άρρωστος μονομάχος | nashty11 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 27 | 23-06-08 13:32 |