|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο το αποτελεσμα μετα την τοποθετηση του νεου βραχου..
![]() ![]() τωρα υπομονη και εσυ και εμεις για να δουμε πως θα εξελιχθει... καλη συνεχεια.. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δημητρη,καλα το πας.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Πηστευω οτι ειμαι καλα απο ποσοτητα βραχου, απλα δεν ξερω ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχεις πολυ βραχο πλεον και η αναλογια σου ειναι καλη....συντομα θα χρωματιστει και ο λευκος...αλλα για να εποικιστει επαρκως θα περιμενεις παραπανω...
να σου πω την αληθεια ειναι πολυ καλο αλλα χωραει βελτιωση...εκεινα τα 3 "πλακε" κομματια μου καθονται στο ματι... (δειξε επιεικια..δε μπορω να κρατησω το χερι μου ![]() μπορεις να στηριξεις (-δεσεις) το βραχο και χωρις εκεινα. τα ευθεια πλακε ειναι καλη επιλογη να πατανε στον αραγωνιτη και απο πανω ο υπολοιπος βραχος. ετσι θα νεκρωνεται η μια μερια των πλακε που ειναι κομματια χωρις ογκο και δε θα εχει νεκρες ζωνες ο υπολοιπος βραχος. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το ιδιο ειχα σκεφτει ως προς τα πλακε , αλλα.... τα 3 κοματια που ακουμπαν στο τριμενο κοραλι (οχι αραγωνιτης) ειναι αρκετα βαρια οποτε δεν ρισκαρα να τα βαλω σε πιο ψηλο επιπεδο.
Ο πλακε εκανε καλη δουλεια γιατι εδεσε το συνολο με το να πατησουν επανω τα υπολοιπα πιο ελαφρια κοματια και να συκοθει το συνολο σχεδον μεχρι πανω στο ενυδρειο. Αν δεν ειχα τα πλακε θα ηταν λιγο δυσκολη υποθεση στο να σηκωθει ο βραχος ψηλα, με αποτελεσμα τα κοματια να ειχαν περισσοτερη επαφη μεταξυ τους και θα ειχα απωλια επιφανιας. Τωρα ακουμπανε με τις ακρες τους σχεδον ολα τα κοματια , φενονται αρκετα καλα δεμενα και στερεομενα μεταξυ τους, ροη απο οτι βλεπω υπαρχει σε ολα τα σημεια , και μεσα στις σπηλειες στο κεντρο του συνολου ,οποτε σχεδον νεκρα σημεια δεν υπαρχουν.
|
||||
|
||||
![]()
δημητρη εγω νομιζω πηγες στην αλλη ακρη δηλ ειναι πολυς ο βραχος και χανεις πολυ χωρο τι λες και εσυ στο λεω γιατι και εγω τα ιδια εκανα
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το μονο σηγουρο ειναι οσο περισσοτερος βραχος τοσο καλητερη βιολογια και αυτο θελω να κυνηγησω ![]() Εγω μαλλον παω για 2 μεγαλα ψαρια (εχω το foxface, και αργοτερα παω για ενα blue tang) και μερικα μικροψαρα, τα οποια δεν πιανουν χωρο και χωρανε ανετα να βολταρουν μεσα στις σπηλιες που υπαρχουν. Αλλωστε τι να το κανω να εχω 6 με 8 πολυ μεγαλα ψαρια με λιγο βραχο και να εχω κακο νερο και μετεπειτα προβληματα !! Αυτα τα λιγα ψαρια που θαχω θελω να τους εχω το καλύτερο δυνατον νερο μεσω αρκετου βραχου και μεσω skimmer γιαυτο και βρηκα skimmer που ειναι απο τα πιο κορυφαια της αγορας .
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μινι θαλασσινο | akis7 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 24-06-10 21:16 |
SOS σε θαλασσινο.. | antonis15 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 21-12-09 21:48 |
Βραχος για θαλασσινο.. | malawimbuna | Θαλάσσια Βιολογία | 3 | 17-04-09 16:54 |
RIO 240 ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ | ΚΚΩΣΤΑΣ | Fish Only | 3 | 23-06-08 07:39 |
Μετατροπη RIO 240 σε θαλασσινο | iliasf | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 02-05-08 11:48 |