|
|
||||
|
||||
![]()
δημητρη εγω νομιζω πηγες στην αλλη ακρη δηλ ειναι πολυς ο βραχος και χανεις πολυ χωρο τι λες και εσυ στο λεω γιατι και εγω τα ιδια εκανα
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το μονο σηγουρο ειναι οσο περισσοτερος βραχος τοσο καλητερη βιολογια και αυτο θελω να κυνηγησω ![]() Εγω μαλλον παω για 2 μεγαλα ψαρια (εχω το foxface, και αργοτερα παω για ενα blue tang) και μερικα μικροψαρα, τα οποια δεν πιανουν χωρο και χωρανε ανετα να βολταρουν μεσα στις σπηλιες που υπαρχουν. Αλλωστε τι να το κανω να εχω 6 με 8 πολυ μεγαλα ψαρια με λιγο βραχο και να εχω κακο νερο και μετεπειτα προβληματα !! Αυτα τα λιγα ψαρια που θαχω θελω να τους εχω το καλύτερο δυνατον νερο μεσω αρκετου βραχου και μεσω skimmer γιαυτο και βρηκα skimmer που ειναι απο τα πιο κορυφαια της αγορας .
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ενα βιντεακι πως εχει η κατασταση στο ενυδρειακι , ολα μεχρι στιγμης πανε καλα, οσο αφορα τον βραχο καπια στιγμη θα γηνει νεα διαμορφωση χωρης να μειωθουν τα κιλα με περισσοτερα ανοιγματα για καλητερη κυκλοφορια αλλα και να χωραν σε σπηλιες τα πιο μεγαλα ψαρια
http://www.youtube.com/watch?v=eNSvUT5fiZU
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο αν και θα συμφωνησω οτι χρειαζεται αραιωμα ο βραχος.Εγω θα τον αραιωνα λιγο στο πανω μερος.Κατ τ αλλα πανεμορφο...Αναμεινατε στις οθονες σας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Όντως πανέμορφο, πάντα τέτοια!
Έτσι που έχεις τον βράχο ως επάνω, λογικά θα έχεις πρόβλημα στις αλλαγές νερού, θα μένει βράχος εκτός νερού. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ούτε για τα λίτρα σου.. (Έχω το ίδιο και το χρησιμοποιώ για τη διάχυση του O3). + Καθαρό ενυδρείο, συνέχισε έτσι! ![]() - Η τοποθέτηση του βράχου. To foxface θα φτάσει 20 πόντους, αν θες πολύ βράχο, σκέψου τη λύση του sump (θα έχει και βράχο και χώρο για τα ψάρια).
|
||||
|
||||
![]()
το Skimmer που φενεται στο βιντεο ειναι δανικο και πρωσορινο.
![]() Μου εχει χαλασει η φτερωτη της αντλιας απο το δικο μου skimmer , μερα με μερα την περημενω για να το βαλω μπροστα. Το skimmer μου ειναι το Aquamedic Turboflotor 1000 Multi SL ενα απο τα πιο κορυφαια της αγορας και πολυ μα πολυ παραπαπανω απο τα λιτρα μου, με αντλια 2500 l/h http://www.aqua-medic.com/turboflotor_multi.shtml Θα αλαχθει καπια στιγμη η τοποθετηση του βραχου, να ανοιξει λιγο ο χωρος , κυριως για τα πιο μεγαλα ψαρια , γιατι τα μικρα δεν εχουν τοσο προβλημα και χωραν μεσα στις σπηλιες. Αναφερομαι στο foxface και στο Blue Tang (που αν και μικρουλι τωρα , θα μεγαλωσει πολυ) Για sump δεν υπαρχει δυνατοτητα λογο στενης βασης
|
||||
|
||||
![]()
Οποτε θελεις μπορω να σε βοηθησω να το φτιαξουμε.Μια χαρα ειναι η βαση σου.Και εγω ολα hang on σκεφτομουνα να τα φτιαξω αλλα εχουμε που εχουμε μικρα ενυδρεια αμα τα βαλουμε και εξωτερικα καηκαμε....Σκεψου το πες μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον μερικες νεες φωτο απο το ενυδρειο οπως διαμορφωθικε, αφου αγοραστικαν 10 κιλα ζβραχος με πολυ κοραλινη , πολυποδες και μανιταρακια, και αντικατασταθηκε ο νεκρος.
Τωρα πια υπαρχουν περιπου 30 κιλα ολος ζωντανος. Αραιωθηκε ο βραχος λιγακι γιατι ηταν πολυ κλειστο το συνολο για να μπορουν και τα μεγαλα ψαρακια να χωνονται μεσα, και οντος ειδα το foxface να βολταρει και στο εσωτερικο του συνολου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφυνε αρκετα μπορω να πω.Μ αρεσει καλυτερα αυτο το στησιμο αλλα θα ηθελα λιγο ακομα υψος στην μια απ τις δυο πλευρες και σιγα σιγα να το σβηνεις προς την αντιθετη.Αντε να τελειωνω και εγω με το στησιμο και ας οπλιστουμε με υπομονη απο εδω και περα...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μινι θαλασσινο | akis7 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 24-06-10 21:16 |
SOS σε θαλασσινο.. | antonis15 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 21-12-09 21:48 |
Βραχος για θαλασσινο.. | malawimbuna | Θαλάσσια Βιολογία | 3 | 17-04-09 16:54 |
RIO 240 ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ | ΚΚΩΣΤΑΣ | Fish Only | 3 | 23-06-08 07:39 |
Μετατροπη RIO 240 σε θαλασσινο | iliasf | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 02-05-08 11:48 |