|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βρίσκομαι εδώ για να κατακρίνω το ενυδρείο ή το γούστο κανενός. Είμαι εδώ για να μάθω πράγματα και εγώ με την σειρά μου, να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις μου.
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΚΑπου δε με καταλαβες κι εσυ. Δε μιλησα για μετρησεις.... παρα μονο για aquascape. Ειπες οτι θελει δουλεια. Και ξαναρωταω. Θελει δουλεια επειδη δε σου αρεσει εσενα οπτικά ή επειδη το aquascape ειναι ακαταλληλο για τα ψαρακια του?? Οταν λεω οτι ειναι στο σπιτι εννοεω οτι αν ειναι λειτουργικό και του αρέσει, πιο το νοημα να το αλάξει?? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
ο πανος λεει οτι κατα τη γνωμη του θελει λιγη δουλεια και θα το προτιμουσε ετσι ή αλλιως. ειναι η γνωμη του και δε χρειαζεται διευκρινηση του αυτονοητου...πως "οτι και να πουμε εμεις ο κατοχος θα το διαμορφωσει οπως του αρεσει εκεινου". αλλα το ιδιο αυτονοητο ειναι να πει ο καθενας μια γνωμη που θα ειναι ισως διαφορετικη.
|
||||
|
||||
![]()
καλο το ενυδρειο αλλα να ακους και αλλες γνωμες
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο, στο έχω ξαναπεί.
Αν το ετοιμάζεις για κάποιο διαγωνισμό, θα συμφωνήσω με το φίλο ότι πρέπει να δεις λίγο τον οδηγό του Raven. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ηρεμια!!!!!
ευχαριστω ολους σας για το ενδιαφερον και τις συμβουλες σας... εχω την εντυπωση οτι τα εχω σε συσταδες και οπως ειπατε τα ψηλα πισω τα κοντα μπροστα....απλα το aquascape δεν ειναι για διαγωνισμο αλλα ποιο χιμα να μιαζει με φυσικο... αν εχετε δει κατι συγκεκριμενο να αλλαξω για το καλυτερο αποτελεσμα θα ημουν ευγνωμων.... |
|
||||
|
||||
![]()
ενα απ με καμια ιδεα για την διορθωση του aquascape!!!
οποιοδηποτε τιπ θα ηταν παραπανω απο χρησιμο! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
300 λιτρα | linos21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 22-06-10 13:14 |
ΣΕ 13 ΛΙΤΡΑ ΤΙ ?????? | douran_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 23-12-09 20:22 |
Νανο για γαριδες με φυτα!20 λιτρα :) | @@nikos@@ | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 07-12-09 11:44 |
230 λιτρα | giannisqq | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 22-04-09 15:41 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |