|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα εισαι χρησταρα!!
Πολυ καλύτερο απο 200λτρ!! Καλα έκανες και το μεγάλωσες!! Οσο για τη ΔΕΗ.... μη στελνει μονο σε μενα λουλουδια και καρτες!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι στο aquascape θέλεις λίγη δουλειά ακόμη. Θα προτιμούσα να έβλεπα τα μεγαλύτερα και ψηλότερα φυτά πίσω και τα μικρότερα μπροστά. Έτσι δεν θα φαίνεται δυσδιάστατο. Επίσης θα προτιμούσα να βλέπω τα φυτά σε συστάδες. Κάνε μια αναζήτηση σε aquascape. Υπάρχουν συνχομπίστες που έχουν κάνει θαύματα. Φαντασία θέλει.... (την οποία να ομολογήσω ότι κι εγώ ακόμα την ψάχνω
![]() ![]() ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32303 Φιλικά Πάνος
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θέλει δουλεια στο Aquascape για τα δικα σου οπτικά γουστα ή για τη βιοσημότητα των ψαριών του?? Μπορεις να το διευκρινησεις? Παντως μην ξεχνας... οτι το ενυδρείο ειναι στο δικό του δωματιο... ![]() Για τα δικα μου γουστα που το εχω δει και live, μολις μεγαλωσουν και λίγο τα φυτα θα ειναι μια χαρα... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βρίσκομαι εδώ για να κατακρίνω το ενυδρείο ή το γούστο κανενός. Είμαι εδώ για να μάθω πράγματα και εγώ με την σειρά μου, να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις μου.
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΚΑπου δε με καταλαβες κι εσυ. Δε μιλησα για μετρησεις.... παρα μονο για aquascape. Ειπες οτι θελει δουλεια. Και ξαναρωταω. Θελει δουλεια επειδη δε σου αρεσει εσενα οπτικά ή επειδη το aquascape ειναι ακαταλληλο για τα ψαρακια του?? Οταν λεω οτι ειναι στο σπιτι εννοεω οτι αν ειναι λειτουργικό και του αρέσει, πιο το νοημα να το αλάξει?? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
ο πανος λεει οτι κατα τη γνωμη του θελει λιγη δουλεια και θα το προτιμουσε ετσι ή αλλιως. ειναι η γνωμη του και δε χρειαζεται διευκρινηση του αυτονοητου...πως "οτι και να πουμε εμεις ο κατοχος θα το διαμορφωσει οπως του αρεσει εκεινου". αλλα το ιδιο αυτονοητο ειναι να πει ο καθενας μια γνωμη που θα ειναι ισως διαφορετικη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
300 λιτρα | linos21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 22-06-10 13:14 |
ΣΕ 13 ΛΙΤΡΑ ΤΙ ?????? | douran_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 23-12-09 20:22 |
Νανο για γαριδες με φυτα!20 λιτρα :) | @@nikos@@ | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 07-12-09 11:44 |
230 λιτρα | giannisqq | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 22-04-09 15:41 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |