|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παίζει να χαμηλώσεις λίγο το ph σου και τις σκληρότητες σου ή δε θες να "μπλέξεις" ;
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να κάποιες επιλογές που έχει προτείνει κάπου αλλού ο Raven
![]() Cherry barbs white cloud minnows Celestial Pearl Danio Microrasbora erythromicron Pseudomugil furcata Danio rerio Δες αν σου αρέσει κάποιο και μετά ψάξτο περισσότερο για τις ακριβείς συνθήκες που θέλει το κάθε ένα...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλες επιλογες υπαρχουνε???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τateurndina occelicauta (κοιμωμενος γοβιος) apistogramma boreli (νανοκιχλιδα) colisa lalia (λαβυρινθοψαρο) colisa chuna (λαβυρινθοψαρο) Macropodus opercularis (λαβυρινθοψαρο) Τα συγκεκριμενα μπαινουν ανα ζευγη στα λιτρα σου η και ακομα και ομαδα (Τateurndina occelicauta).Με νερο εως και 7.5 ph δεν εχουν κανενα προβλημα αν και θα προτιμουσαν ουδετερο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
η θα βαλω ενα χαρεεμακι γκαμπυ να να τα δω και αυτα λιγακι.... η θα μεινω οπως ειμαι ετσι!! 3 γκλασφισ και ενας γλυφτακος.. χχαχαχαχαχ ευχαριστω πολυ παιδια! να ειστε καλα! υ.γ. αν υπαρχει καμια αλλη προταση....καλοδεχουμενη!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι θα έλεγες τοτε να το γυρίσεις σε puffer??
Dwarf Puffer.. Red eye Puffer. Εχω τρελα με τα puffer...... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread....mugil+furcatus με 3-4 στα λιτρα μου, θα ειμαι οκ??
|
||||
|
||||
![]()
ωαραια πραματα....
![]() αποφασασιμε... ![]() θα μπουνε τα Pseudomugil furcata... που τα βρησκουμε ομως?? ![]() οπου και αν εψαξα, οσα τηλεφωνακαι να πηρα δεν τα βρηκα πουθενα.... καμια ιδεα?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ρωτα στον Μανθο (starfish) φερνει κατα καιρους!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλα ολα αυτα.. καταλαβα τις επιλογες μου!!!
![]() σε αλλα ψαρακια???
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι και δύσκολος
![]() ![]() ![]() Δύο κοκκινούλια χρυσόψαρα ;;;
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτασεις για νεο ενυδρειο | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 27-08-10 13:28 |
Προτασεις για νεο ενυδρειο | TolisT | Greek Aquarist's Boards | 0 | 21-04-10 20:53 |
προτασεις για νεο ενυδρειο.... | LeF | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 29-09-09 21:37 |
Προτασεις για συνδυασμο ψαριων | rockislander | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 19-10-06 19:30 |
Προτασεις Για Νεο Ενυδρειο | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 19-10-05 12:16 |