|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Πι8ανόν και εγώ αλλα με ποδήλατο
|
|
|||
|
|||
![]()
Για να πω την αλήθεια θα με βόλευε καλύτερα την άλλη βδομάδα λόγω εξεταστικής(τελειώνω μια βδομάδα μετά) .Βέβαια αν οι περισσότεροι μπορουν εκείνη την μέρα θα προσπαθήσω να έρθω από Κοζανη για την επιτροπουλα που λέγαμε!(Να ενισχύσω και την ομάδα του ποσειδωνιου!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η μεθεπόμενη Κυριακή είναι μια βδομάδα πριν την προγραμματισμένη συνάντηση και πρέπει να δούμε κι άλλα μαγαζιά.
Δεν χρειάζεται να τρέχεις από Κοζάνη, εν μέσω εξεταστικής παλαβέ, για έναν καφέ, απλά πες μας πού ακριβώς είναι. Οπότε Κυριακή 19 Σεπτέμβρη, ώρα 12:00 στο Κάλας στην περιοχή Ποσειδωνίου. Alex_Salonica zipo prokroustis posidwnas bokostas ¶ντε δηλώστε συμμετοχή, χρειαζόμαστε τουλάχιστον 9μελή επιτροπή αξιολόγησης για να είναι αντικειμενική, αφού ο ¶λεξ κι εγώ θα κοιτάμε αποκλειστικά και μόνο την δυνατότητα να μπορούμε να καπνίζουμε. ![]() ![]() Ο Σύλλογος θα εκπροσωπηθεί Μιχάλη, για να κάνεις και τις απαραίτητες συνενοήσεις με το μαγαζί? Τελικά ωραία ιδέα ν' αλλάξουμε τόπο συνάντησης, κάθε Κυριακή καφέ θα πίνουμε... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και εγς στην δικιά σας επιτροπή 8α είμαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Alex_Salonica
zipo prokroustis posidwnas bokostas lion
|
|||
|
|||
![]()
Λεωνίδα φέρε και την Όλγα, νάχουμε καμμιά γυναίκα, μην φάμε πόρτα..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιζει να μην μπορω αλλα θα προσπαθησω, βεβαια η δικη μου γνωμη ειναι να μην συζητησουμε με υπευθυνους κατα τη διαρκεια των δοκιμων! Ας δουμε που μας βολευει και μετα κανονιζουμε λεπτομερειες.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |