|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
+1 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΑΝτε σηκωθείτε να πάμε να ελεγξουμε!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όποιοι μπορούν ας το δηλώσουν
|
|||
|
|||
![]()
Να προτείνω έκτακτη ανεπίσημη ψαροσυνάντηση αυτήν την Κυριακή, την γνωστή ώρα 12:00 στο Κάλας, στην περιοχή του Ποσειδωνίου?
Την συγκεκριμένη μέρα και ώρα, για να εξετάσουμε πόσο κόσμο έχει, αν έχει εύκολο παρκάρισμα κι αν βολεύει γενικώς. Αν κάποιος ξέρει πού ακριβώς βρίσκεται, ας δώσει αναλυτικές οδηγίες για να το βρούμε, εγώ δυστυχώς δεν έχω ξαναπάει. Προτείνω αυτό το μαγαζί για αρχή, γιατί στα άλλα που έχουν ψηφιστεί, αρκετοί έχουμε πάει κι έχουμε μια εικόνα. (Για το κάπνισμα Μιχάλη μου, στα δικά μου μάτια, εγωιστικό φαίνεται να μην σε ενδιαφέρουν οι ανάγκες και οι προτεραιότητες των άλλων.). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(Θα έρθω με τα πόδια ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Πι8ανόν και εγώ αλλα με ποδήλατο
|
|
|||
|
|||
![]()
Για να πω την αλήθεια θα με βόλευε καλύτερα την άλλη βδομάδα λόγω εξεταστικής(τελειώνω μια βδομάδα μετά) .Βέβαια αν οι περισσότεροι μπορουν εκείνη την μέρα θα προσπαθήσω να έρθω από Κοζανη για την επιτροπουλα που λέγαμε!(Να ενισχύσω και την ομάδα του ποσειδωνιου!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |